Libnet.ro
UNICEF

15:45

Afacere la sat cu fonduri europene

România Liberă România Liberă,
Afacere la sat cu fonduri europene

Cei care doresc sa porneasca sau sa dezvolte o afacere non-agricola in mediul rural pot obtine finantare europeana nerambursabila de pana la 200. 000 de euro. Proiectele se depun incepand cu 28 iulie si pana pe 30 noiembrie. continuă pe România Liberă

Afaceri cu fonduri europene: Finantare de pana la 200.000 de euro pe proiect pentru business-uri in mediul rural

Programul National de Dezvoltare Rurala 2020 le ofera sansa agricultorilor de a depune cereri de finantare in cadrul a doua submasuri, prin care primesc bani europeni pentru proiecte de investitii in activitati neagricole derulate in mediul rural.

Problema in Romania nu tine doar de adolescentii care nu iau Bacalaureatul, ci de toti cei care abandoneaza scoala

Problema in Romania nu tine doar de adolescentii care nu iau Bacalaureatul, ci de toti cei care abandoneaza scoala nu doar liceul) pe parcurs, tara noastra fiind, din pacate, printre primele tari europene din punct de vedere al ratei abandonului.

Tinuti in detentie cu catuse, abuzati si batuti cu bestialitate. Cum sunt torturati cei care ar fi participat la lovitura de stat esuata din Turcia

Incatusati, cu sange pe fata si pe trup, fortati sa stea in genunchi sau culcati pe direct pe caldaram, de multe ori doar in lenjerie intima. Asa apar cei mai multi detinuti.

IMPORTANT pentru cei care petrec vacanta in strainatate. Cum arata HARTA tarilor care se afla sub risc crescut de atentate (FOTO+VIDEO)

Intregul mapamond sta sub semnul fricii semanata de atacurile teroriste care au loc zilnic. Fie ca vorbim de Franta, Turcia, Germania sau tarile arabe, numeroasele atacuri sangeroase au.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2316 seconds )