Libnet.ro
UNICEF

23:30

Ce afaceri au cele 16 fabrici de medicamente din Romania care fac parte din PRIMER

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ce afaceri au cele 16 fabrici de medicamente din Romania care fac parte din PRIMER

Principalii producatori de medicamente cu facilitati de productie in Romania au anuntat in luna mai a acestui an infiintarea Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER), cu scopul de a conlucra pentru ca Romania sa. continuă pe Wall-Street Ro

Annabelle 2 este filmul horror cu cele mai mari incasari din Romania

Noul capitol al universului ,,Conjuring, produs de New Line Cinema, a speriat in acest weekend un total de 33. 552 spectatori si a generat incasari in valoare de 639. 481 lei, ,,Annabelle 2 devenind astfel filmul numarul unu in box office-ul national si totodata cea mai buna lansare inregistrata vreodata de o productie de gen in Romania.

Judetul din Romania care vrea sa isi schimbe numele

Consiliul Judetean CJ) Olt va organiza pe 15 octombrie referendum pentru atribuirea numelui Olt-Romanati judetului. La referendumul din 15 octombrie, cetatenii judetului Olt sunt chemati sa se pronunte prin.

Cele mai de succes artiste din Romania poarta STYLAND

Cele mai de succes vedete din Romania si de peste hotare pot fi considerate concurente in cariera, dar au in comun aceeasi pasiune stilistica: piesele vestimentare ale brandului romanesc STYLAND. Inna, Delia, Andra si Antonia, cele considerate cele mai de indragite artiste din Romania, poarta in videoclipuri, emisiuni si in aparitii publice costume, sacouri, pantaloni, topuri din satin, camasi, veste, chiar si haine sport create de Styland, brandul romanesc ce a devenit unul din preferatele vedetelor de la Hollywood.

O banca din Romania, de vanzare

Grecii de la Piraeus vor sa vanda subsidiara din Romania a bancii si au deja mai multe grupuri interesate sa cumpere. Fondurile de investitii Varde, J. C Flowers, Axxess Capital si Patria Bank au.

Universitatea Babes-Bolyai, singura din Romania care apare in cel mai cunoscut top international

Singura Universitate din Romania care a aparut in Clasamentul Shanghai, cel mai cunoscut top care ierarhizeaza institutiile de invatamant superior din toata lumea, este Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

Trei sferturi dintre firmele din Romania au ajuns sa apeleze la creditul furnizor

Trei sferturi dintre firmele din Romania au ajuns sa apeleze la creditul furnizor, in conditiile in care finantarea bancara reprezinta, mai ales pentru IMM-uri, un domeniu greu accesibil, se arata intr-un studiu realizat de KeysFin.

Politistii de frontiera au prins 25 de irakieni, 16 dintre ei minori, ce au incercat sa iasa ilegal din Romania spre Ungaria

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Nadlac au depistat, in urma unei actiuni pentru combaterea migratiei ilegale, 25 cetateni din Irak, care au incercat sa iasa ilegal din tara, cu scopul de a ajunge intr-un stat din Spatiul Schengen.

Orasul din Romania in care a nins azi-noapte! Stratul de zapada este de cinci centimetri

In noaptea de 22 spre 23 august, locuitorii din orasul Borsa din Maramures au avut parte de zapada. Pe Varful Pietrosu din muntii Rodnei a nins, iar stratul de zapada a ajuns la 5.

Orasul din Romania in care a nins azi-noapte! Stratul de zapada este de cinci centimetri

In noaptea de 22 spre 23 august, locuitorii orasului Borsa din Maramures s-au trezit cu zapada. Nu este o gluma, pe Varful Pietrosul din Muntii Rodnei, stratul de zapada ajunge la 5.

I-am FACUT si pe americani! Cum TERORIZEAZA un grup de romi din Romania oraselul texan unde s-a turnat serialul Dallas

Un grup de romi originari din Romania tulbura de ceva timp linistea unui orasel turistic din Texas cunoscut mai ales pentru celebra ferma Southfork, unde s-a turnat serialul Dallas. Cazul este descris de.

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,191 seconds )