Libnet.ro
UNICEF

18:00

Annabelle 2 este filmul horror cu cele mai mari incasari din Romania

ADPM ADPM,
Annabelle 2 este filmul horror cu cele mai mari incasari din Romania

Noul capitol al universului ,,Conjuring, produs de New Line Cinema, a speriat in acest weekend un total de 33. 552 spectatori si a generat incasari in valoare de 639. 481 lei, ,,Annabelle 2 devenind astfel filmul numarul unu in box office-ul national si totodata cea mai buna lansare inregistrata vreodata de o productie de gen in Romania. continuă pe ADPM

Suntem tara din UE cu cele mai mari costuri de echilibrare pentru productia energiei eoliene

Tara noastra este statul din Uniunea Europeana UE) cu cele mai mari costuri de echilibrare pentru productia de energie eoliana si cu expunere la produse si contracte standardizate neadecvate tipului de productie, arata Asociatia Romana pentru Energie Eoliana RWEA), intr-un comunicat.

Rezultat remarcabil: Ana Bogdan a dat lovitura la New Haven si a obtinut una dintre cele mai mari victorii din cariera

Romanca de 24 de ani a pornit din calificari, alaturi de Irina Begu 57 WTA). Daca aceasta a cedat in turul II preliminar, in schimb, ocupanta locului 127 WTA a ajuns pe tabloul principal, iar acolo a inregistrat o mare surpriza.

Adevarurile ascunse ale zodiacului. Care sunt cele mai mari calitati, in functie de zodii

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, sambata, la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3, care sunt calitatile fiecarei zodii. Berbecul - nativii acestei zodii actioneaza rapid.

Bancile din Hong Kong, printre cele mai profitabile din lume

Bancile mari din Hong Kong sunt unele dintre cele mai profitabile institutii de credit din lume, in parte datorita fundamentelor pietei, dar mai ales deciziilor de limitare a costurilor, spun expertii din industrie, conform South China Morning Post.

Cei mai mari colectinari de cactusi din Vestul Romaniei. ingrijesc peste 3.000 de exemplare rare, spectaculoase, pretentioase FOTO

Magdalena si Melchior Levai sunt cei mai mari colectionari de cactusi din zona de vest a Romaniei. Au in colectie peste 3. 000 de exemplare rare si spectaculoase.

Cei mai mari colectionari de cactusi din Vestul Romaniei. ingrijesc peste 3.000 de exemplare rare, spectaculoase, pretentioase FOTO

Timisorenii Magdalena si Melchior Levai sunt cei mai mari colectionari de cactusi din zona de vest a Romaniei. Au in colectie peste 3. 000 de exemplare rare si spectaculoase.

Un pont pe zi: Dan Bara a prezentat cele mai interesante cote pentru meciul Nice - Napoli (VIDEO)

Dan Bara a prezentat din editia de luni noapte a emisiunii Un pont pe zi cele mai interesante cote pentru meciul dintre Nice si Napoli din Liga Campionilor. 4 este cota celor de la Nice.

Patru generatii intr-o fotografie. Teo le-a prezentat pe cele mai importante persoane din viata sa (FOTO)

Teo profita de vacanta de vara si isi dedica timpul familiei. Chiar adca ea este o eprsoana cunsocuta de toata tara, putini sunt cei care le cunosc pe cele mai importante femei din viata sa. Teo.

Cele mai de succes artiste din Romania poarta STYLAND

Cele mai de succes vedete din Romania si de peste hotare pot fi considerate concurente in cariera, dar au in comun aceeasi pasiune stilistica: piesele vestimentare ale brandului romanesc STYLAND. Inna, Delia, Andra si Antonia, cele considerate cele mai de indragite artiste din Romania, poarta in videoclipuri, emisiuni si in aparitii publice costume, sacouri, pantaloni, topuri din satin, camasi, veste, chiar si haine sport create de Styland, brandul romanesc ce a devenit unul din preferatele vedetelor de la Hollywood.

Locul unde te poti simti din nou ca in comunism, unul din cele mai vizitate obiective turistice din Timisoara FOTO

O initiativa suta la suta privata, fara nicio implicare a autoritatilor locale, a devenit, la doi ani de la inaugurare, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Timisoara.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )