Libnet.ro
UNICEF

16:45

Un om de afaceri din Republica Moldova vrea sa cumpere Prima TV. Cat a oferit pentru televiziunea din Romania

Playtech Playtech,
Un om de afaceri din Republica Moldova vrea sa cumpere Prima TV. Cat a oferit pentru televiziunea din Romania

Vladimir Plahotniuc vrea sa cumpere postul de televiziune Prima TV. Omul de afaceri este principalul proprietar de presa din Republica Moldova. Prima oferta ar fi fost deja depusa, iar creditorii au fost anuntati, in conditiile in care Prima TV este in insolventa. Vladimir Plahotniuc vrea sa cumpere postul de televiziune Prima TV Oligarhul a inaintat . continuă pe Playtech

Oligarhul Vladimir Plahotniuc, interesat sa cumpere Prima TV - Paginademedia.ro

Oligarhul Vladimir Plahotniuc a facut o oferta de preluare a postului romanesc de televiziune Prima TV, potrivit Paginademedia. ro. Omul de afaceri care, cel putin pana in vara, a dominat viata politica din Republica Moldova este si cel mai important om de presa de peste Prut, unde detine intre altele principalul canal TV, Prime.

Mos Nicolae vine cu Politia Locala. 100 de copii din Republica Moldova au primit cadouri

Peste 100 de cadouri jucarii si multe dulciuri) au ajuns in Republica Moldova, in localitatea Giurgiulesti, la copiii de la GradinitaAlbinuta. Darurile au fost oferite de politistii locali din Galati, in cadrul actiunii Mos Nicolae vine cu Politia Locala.

CSM din Republica Moldova va avea 15 membri

Numarul membrilor Consiliului Superior al Magistraturii va fi extins de la 12 la 15. Componenta va fi suplinita cu doi membri din randul profesorilor de drept titulari si un membru din randul judecatorilor. Parlamentul a aprobat in prima lectura, in sedinta de joi, 5 decembrie, proiectul de modificare a Legii cu privire la Consiliul Superior al Magistraturii, transmite IPN.

Oligarhul Vlad Plahotniuc vrea sa cumpere Prima TV. Suma oferita

Oligarhul Vladimir Plahotniuc, cel mai important proprietar de presa din Republica Moldova, este interesat sa cumpere Prima TV, informeaza Pagina de Media, care citeaza surse apropiate tranzactiei. Suma oferita.

Divort neasteptat, la Exatlon. Totul s-a terminat dupa ce concurenta a revenit acasa din Republica Dominicana

O concurenta de la Exatlon i-a spus adio sotului. Povestea lor de dragoste a luat sfarsit la scurt timp dupa ce aceasta a revenit acasa din Republica Dominicana. Despre cine este vorba? O concurenta de la Exatlon a divortat dupa ce a venit din Dominicana Una dintre cele mai indragite concurente din echipa razboinicilor i-a .

Doi giganti din energie isi vand afacerile din Romania. Cine vrea sa le cumpere

Actionarii uneia dintre cele mai mari companii energetice din tara noastra, cu capital integral romanesc, vor discuta joi, 12 decembrie, despre posibila achizitie a actiunilor detinute de doua dintre cele mai mari companii prezente in Romania.

VIDEO Uraniu in valoare de 3 milioane de euro urma sa fie tranzitat prin Republica Moldova. Trei persoane, retinute in Austria

O grupare criminala transnationala, specializata in contrabanda cu substante radioactive si toxice, a fost destructurata de Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale, cu sprijinul autoritatilor din Austria si prin coordonare din partea Europol-ului. in rezultat, au fost retinute trei persoane in Austria si ridicate spre expertizare 860 grame de presupusa substanta radioactiva, in valoare de 3. 000 de euro.

De ce este tinuta Republica Moldova in chingi de catre Rusia

Vreme de aproape doua decenii, Rusia a intervenit in politica interna a altor state. Potrivit datelor unui raport German Marshall Fund, Rusia s-a amestecat in procesele politice din cel putin 27 de state nord-americane si europene, din 2004 incoace.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )