Libnet.ro
UNICEF

11:30

CSM din Republica Moldova va avea 15 membri

Adevărul Adevărul,
CSM din Republica Moldova va avea 15 membri

Numarul membrilor Consiliului Superior al Magistraturii va fi extins de la 12 la 15. Componenta va fi suplinita cu doi membri din randul profesorilor de drept titulari si un membru din randul judecatorilor. Parlamentul a aprobat in prima lectura, in sedinta de joi, 5 decembrie, proiectul de modificare a Legii cu privire la Consiliul Superior al Magistraturii, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Mos Nicolae vine cu Politia Locala. 100 de copii din Republica Moldova au primit cadouri

Peste 100 de cadouri jucarii si multe dulciuri) au ajuns in Republica Moldova, in localitatea Giurgiulesti, la copiii de la GradinitaAlbinuta. Darurile au fost oferite de politistii locali din Galati, in cadrul actiunii Mos Nicolae vine cu Politia Locala.

Modificari la Legea privind finantele publice locale din Republica Moldova

Parlamentul a stabilit doua cote a defalcarilor din impozitul pe veniturile persoanelor fizice: 100% pentru bugetele satelor sau comunelor si a oraselor si 50% pentru bugetele municipiilor-resedinta de raion si municipiile Chisinau si Balti, din volumul total colectat pe teritoriul unitatii administrativ-teritoriale. Modificari respective la Legea cu privire la finantele publice au fost votate in prima lectura, transmite IPN.

in Republica Moldova sunt peste 176 de mii de persoane cu dizabilitati

In Republica Moldova, in anul 2018 erau peste 176 de mii de persoane cu dizabilitati, ceea ce reprezinta aproape 7% din populatia totala a tarii. Dintre acestea, peste zece mii sunt copii cu dizabilitati. Datele sunt prezentate de Biroul National de Statistica in contextul Zilei Internationale a Persoanelor cu Dizabilitati, marcata pe 3 decembrie, transmite IPN.

VIDEO Uraniu in valoare de 3 milioane de euro urma sa fie tranzitat prin Republica Moldova. Trei persoane, retinute in Austria

O grupare criminala transnationala, specializata in contrabanda cu substante radioactive si toxice, a fost destructurata de Procuratura pentru Combaterea Criminalitatii Organizate si Cauze Speciale, cu sprijinul autoritatilor din Austria si prin coordonare din partea Europol-ului. in rezultat, au fost retinute trei persoane in Austria si ridicate spre expertizare 860 grame de presupusa substanta radioactiva, in valoare de 3. 000 de euro.

O adolescenta romanca a murit spulberata de un Mercedes pe o sosea din Italia. Luisa avea doar 16 ani. Familia fetei e in stare de soc!

O romanca de 16 ania murit,duminica seara, intr-un cumplit accident rutier petrecut pe o sosea din Italia. Luisa George se afla intr-un Chrysler impreuna cu alti trei tineri, printre care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )