Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un om de afaceri din Statele Unite a fost condamnat la 15 ani de inchisoare intr-un caz de spionaj in favoarea Rusiei

B1 B1,
Un om de afaceri din Statele Unite a fost condamnat la 15 ani de inchisoare intr-un caz de spionaj in favoarea Rusiei

Un om de afaceri din california a fost condamnat, joi, la inchisoare, de catre un tribunal din SUA, pentru furt de secrete comerciale de la DuPont pentru a ajuta o companie de stat chineza sa dezvolte un pigment alb. continuă pe B1

Xi Jinping: O confruntare China - Statele Unite ar fi un dezastru pentru intreaga lume

O confruntare China - Statele Unite ar fi un dezastru nu doar pentru cele doua tari, ci si pentru intreaga lume, a declarat miercuri presedintele chinez Xi Jinping, care a facut apel la respect reciproc, in prima zi a negocierilor la nivel inalt dintre cele doua superputeri, scrie BBC News.

Statele Unite avertizeaza Rusia cu noi sanctiuni

Statele Unite sunt pregatite sa impuna imediat noi sanctiuni Rusiei, daca Moscova refuza intreruperea legaturilor cu separatistii din estul Ucrainei, relateaza Mediafax.

Romania, a 26-a cea mai riscanta tara pentru afaceri din 43 analizate

Tara noastra ocupa locul 26 in topul celor mai riscante destinatii pentru afaceri, in care au fost analizate 43 de tari, fiind mai sigur sa faci afaceri in state precum Bulgaria, Ungaria, China, Chile si Malaysia, potrivit unui clasament realizat de Bloomberg.

Un tanar de 15 ani, de la un centru de plasament din Satu Mare, a impresionat juriul X Factor cu vocea dar si cu povestea lui de viata impresionanta

Rafaelo Varga, un tanar de doar 15 ani de la un centru de plasament din Satu Mare a impresionat juriul X Factor cu vocea dar si cu povestea lui de viata impresionanta. Datorita talentului cu care e inzestrat, Rafaelo va participa la auditiile de la Bucuresti din 11 iulie.

Adevarul Live, ora 12.30: Presedintele Fundatiei Konrad Adenauer, Hans-Gert Pottering - bilant de 15 ani despre Romania

Politicianul german dr. Hans- Gert Pottering, presedintele in functie al Fundatiei Konrad Adenauer, discuta despre evolutia societatii romanesti in ultimii 15 ani si provocarile actuale ale politicii de la Bucuresti, in cadrul emisiunii Adevarul Live, incepand cu ora 12.

VIDEO Adevarul Live: Presedintele Fundatiei Konrad Adenauer, Hans-Gert Pottering - bilant de 15 ani despre Romania

Politicianul german dr. Hans- Gert Pottering, presedintele in functie al Fundatiei Konrad Adenauer, a discutat despre evolutia societatii romanesti in ultimii 15 ani si provocarile actuale ale politicii de la Bucuresti, in cadrul emisiunii Adevarul Live.

Afacerist american, condamnat la 15 ani de inchisoare intr-un caz de spionaj in favoarea Rusiei

Juratii l-au gasit vinovat pe Walter Liew la inceputul acestui an la peste 20 de capete de acuzare, inclusiv conspiratie pentru a comite spionaj economic si furt de secrete comerciale.

Barack Obama: Statele Unite sunt pregatite sa faciliteze incetarea ostilitatilor dintre Israel si Hamas

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, i-a spus joi prim-ministrului israelian, Benjamin Netanyahu, ca se teme de o escaladare a confruntarii dintre Israel si miscarea palestiniana Hamas si a propus ca autoritatile americane sa se ocupe de medierea conflictului pentru incetarea ostilitatilor, informeaza BBC.

Fost comandant al pompierilor din Caracal, condamnat la doi ani inchisoare cu suspendare

Viorel Dumitrescu, fostul comandant al Detasamentului de Pompieri din orasul Caracal, a fost condamnat la doi ani inchisoare cu suspendare pentru savarsirea infractiunii de abuz in serviciu contra intereselor publice. El a fost trimis in judecata in vara 2011 de catre procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. La acel moment, locotenent-colonelul era acuzat de luare de mita si abuz in serviciu.

A fost descoperit in creier un buton de pornire - oprire

Un buton declansator de pornire - oprire, care poate activa sau dezactiva starea de constienta a oamenilor, a fost descoperit in creier de o echipa de cercetatori din Statele Unite, care spera astfel sa ajute pacientii in stare vegetativa sa isi revina din coma, relateaza Medaifax.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )