Libnet.ro
UNICEF

06:30

Un om de afaceri din Targu Jiu ar fi comandat asasinarea finului sau

Antena3 Antena3,
Un om de afaceri din Targu Jiu ar fi comandat asasinarea finului sau

Un om de afaceri din Targu-Jiu este cercetat de procurori, dupa ce ar fi comandat asasinarea finului sau si a platit o suma de bani unor interlopi sa il ucida. Ion Steaburdea, patron al unor. continuă pe Antena3

Sectia de ginecologie din Targu Jiu, in proces de renovare dupa scandalul aparaturii medicale si mobilierului ruginit

Sectia de ginecologie din cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Targu Jiu incepe sa capete un alt aspect, dupa ce a capatat renumele de Sectia groazei din cauza conditiilor dezastruoase.

O batrana din Targu Jiu si-a pus capat zilelor. S-a aruncat in lacul de acumulare de pe Jiu

O femeie in varsta de 79 de ani s-a aruncat in apa rece a lacului de acumulare de pe raul Jiu. Pompierii sositi la fata locului nu au mai putut s-o salveze.

Tribunalul Mures a decis sa restituie DNA dosarul privind infiintarea Liceului Romano-Catolic din Targu Mures

Tribunalul Mures a decis sa restituie Directiei Nationale Anticoruptie dosarul privind privind infiintarea Liceului Romano-Catolic din Targu Mures. Instanta de camera preliminara restituie DNA dosarul si constata nulitatea relativa a punerii in miscare a actiunii penale si elimina si o serie de probe, se arata in decizia instantei.

Primarul din Targu Mures l-a schimbat din functie pe seful Politiei Locale, cunoscut pentru sicanele la adresa maghiarilor

Primarul municipiului Targu Mures, Dorin Florea, l-a schimbat din functie la 1 ianuarie pe seful Politiei Locale, Valentin Bretfelean, transmite publicatia Punctul. ro. Bretfelean, care a lucrat 18 ani in SRI, s-a remarcat prin sicane repetate fata de reprezentantii comunitatii maghiare din oras, scrie agentia maghiara MTI.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )