Libnet.ro
UNICEF

05:00

Afaceri ilegale cu fier vechi, din Bucuresti si patru judete, stricate de politie. ...

România Liberă România Liberă,
Afaceri ilegale cu fier vechi, din Bucuresti si patru judete, stricate de politie. ...

Politia a facut, miercuri dimineata, 30 de perchezitii, la sediile unor societati comerciale din Bucuresti, Prahova, Constanta, Brasov si Giurgiu, intr-un dosar de evaziune fiscala si spalare de bani. 15 persoane au fost duse la audieri la sediul IPJ Prahova. Este vorba despre afaceri cu fier vechi care au adus un prejudiciu de aproximativ cinci milioane de euro, conform IGPR. 115 tone de materiale feroase si neferoase, 2. 000 de euro, 102. 000 de lei, 50 de grame de bijuterii din aur, precum . continuă pe România Liberă

Statuia ridicata la Posta Calnau in memoria a trei piloti morti, vandalizata de hotii de fier vechi

Statuia din bronz ridicata anul trecut, la Posta Calnau, in memoria pilotilor care si-au pierdut viata in urma unui accident de elicopter, a fost vandalizata weekend-ul trecut. Politistii s-au sesizat din oficiu si sunt pe urmele indivizilor care au incercat sa fure statuia.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a murit, duminica dimineata, dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti, au declarat pentru Mediafax reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Bucuresti.

inscrierea in clasa zero incepe maine. Scolile din Bucuresti au 12.600 de locuri disponibile.

Maine incepe inscrierea copiilor in clasa pregatitoare, pentru anul scolar 2014-2015. Dupa cum anunta Mediafax, in Capitala sunt disponibile, in scoli, 12. 600 de locuri. Important de subliniat este faptul ca toti parintii care vor solicita inscrierea in scolile din Bucuresti isi vor putea inscrie copiii la unitatile de invatamant din Capitala. Astfel, daca vor fi mai multe cereri decat locurile disponibile, copiii aceia vor fi oricum inscrisi, pentru ca este dreptul lor la educatie, a .

O minora de 14 ani, disparuta duminica din Bucuresti, a fost gasita in judetul Bacau, ...

Alexandra Dumitru, minora de 14 ani, disparuta duminica in Capitala, a fost gasita, luni seara, in comuna Balcani din judetul Bacau, intr-un autobuz care mergea de la Brasov spre Piatra Neamt, informeaza Politia Capitalei. Fata se afla, in prezent, in custodia Politiei si urmeaza sa fie incredintata parintilor. Din primele verficari s-a stabilit ca ea nu a fost victima vreunei infractiuni. Minora a fost gasita cu spriinul politistilor de la Inspectoratul Judetean de Politie Bacau, in urma .

EXPLOZIE SUBTERANA in cartierul Colentina din Bucuresti

O explozie subterana s-a produs, duminica dimineata, in zona strazii Comarnic din cartierul bucurestean Colentina, o masina parcata fiind avariata. Deflagratia nu a fost urmata de un incendiu. La fata.

Un barbat a murit dupa ce a cazut sub metrou la statia Eroilor din Bucuresti

Un barbat a cazut sub metrou, la statia Eroilor. Omul a fost lovit de tren si a murit. Circulatia pe magistrala a fost suspendata. Daniel Vasile, sublocotenent, purtator de cuvant al ISU Bucuresti, a expli.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )