Libnet.ro
UNICEF

01:05

Afacerile constructorului Octagon au scazut anul trecut cu o treime, la 13 milioane euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Afacerile constructorului Octagon au scazut anul trecut cu o treime, la 13 milioane euro

Compania de constructii Octagon, detinuta de oameni de afaceri greci, a avut anul trecut o cifra de afaceri de 13 milioane euro, in scadere cu 34% fata de 2013, ca urmare a reducerii investitiilor din domeniu, dar pentru 2015 si-a propus cresterea. continuă pe Wall-Street Ro

Chinezii au cumparat peste 23 de milioane de automobile noi anul trecut

Piata auto chineza ramane, de departe, cea mai mare din lume, vanzarile totalizand 23,5 milioane unitati anul trecut. Totusi, cresterile de ordinul zecilor de procente sunt de domeniul trecutului, estimarile pentru anul in curs indicand un avans de 7%.

Duelul gigantilor: Volkswagen a depasit anul trecut pentru prima oara pragul de 10 milioane de masini vandute si se apropie de Toyota

Volkswagen, cel mai mare producator auto european, a vandut peste 10 milioane de autovehicule anul trecut, pentru prima oara in istoria companiei, atingand acest obiectiv cu patru ani mai devreme decat planuise initial, relateaza The Wall Street Journal.

Anul trecut, ne-am zguduit mai rar, dar mai tare

Tara noastra a fost zguduita de 19 ori anul trecut, numarul cutremurelor simtite fiind in scadere fata de 2013, cand au fost inregistrate 21 de astfel de seisme, potrivit datelor Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )