Libnet.ro
UNICEF

06:30

Afacerile grupului Telekom n Romnia, la care statul este actionar minoritar, au continuat sa scada si n 2018

Hotnews Hotnews,
 Afacerile grupului Telekom n Romnia, la care statul este actionar minoritar, au continuat sa scada si n 2018

Grupul Telekom Romania fostele Romtelecom si Cosmote), la care statul este actionar minoritar, a raportat venituri de 933,2 milioane de euro anul trecut, in scadere cu 4% fata de anul 2017, arata datele grupului elen OTE. in ultimul trimestru din 2018, Telekom avea 2,14 milioane de abonati de telefonie fixa, in crestere anuala cu 2,1% si a castigat peste 70. 00 de abonati la serviciile convergente fix-mobil, dar a pierdut zeci de mii de abonati la serviciile de televiziune, internet fix si comunicatii mobile fata de ultimul trimestru din 2017. continuă pe Hotnews

Uber s-a lansat la Iasi, al cincilea oras romnesc n care aplicatia este prezenta

Uber se lanseaza joi la Iasi, care devine astfel al cincilea oras in care compania americana este prezenta. O calatorie de la aeroport la Palatul Culturii va costa aproximativ 17 lei, in conditii normale de trafic. Uber mai este prezenta in Bucuresti, Cluj, Brasov si Timisoara si in ultimul an taximetristii au protestat de mai multe ori contra aplicatiei.

Adevaratele motive pentru care iti este mereu frig

Te-ai intrebat de ce iti este frigmai tot timpul? Fie vara, fie iarna, nu scapati de senzatia de frig si parca orice ati face, mereu iese invingator. Ei, bine, exisa explicatii si sunt lega.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )