Libnet.ro
UNICEF

18:15

Afacerile principalelor companii media din Romania - 2016: Pro TV si-a intarit pozitia de lider absolut. Multe institutii de presa au revenit pe profit

Hotnews Hotnews,
 Afacerile principalelor companii media din Romania - 2016: Pro TV si-a intarit pozitia de lider absolut. Multe institutii de presa au revenit pe profit

Piata media din Romania a cunoscut un reviriment in 2016, cand multe companii de presa au revenit pe profit, iar altele si-au intarit afacerile, potrivit situatiilor financiare publicate de Ministerul Finantelor. Pro TV ramane lider detasat pe piata, cu afaceri in crestere, mai mari decat toate celelalte principale companii radio-TV luate la un loc, in timp ce Antena TV Group, Romania TV, B1 TV, Europa FM sau Gazeta Sporturilor se numara printre institutiile media care au revenit pe profit. continuă pe Hotnews

Piata de media din Romania, in crestere cu 10%: ,,Daca mentinem acest ritm, in trei ani atingem varful din 2008

Piata de media din Romania va ajunge la 403 milioane de euro anul acesta, in crestere cu 10% fata de 2016, cand s-a situat la valoarea de 366 milioane de euro, potrivit celei de-a XXI-a editii a raportului Media Fact Book. Raportul mai arata ca daca.

Sorin Grindeanu, mesaj pentru antreprenorii din Romania la Forumul Intact Media Group

Premierul Sorin Grindeanu a adresat un mesaj antreprenorilor din Romania, la Forumul Capitalului Romanesc,organizat de INTACT MEDIA GROUP. in curs de.

Comertul online din Romania se poate dubla pana in 2020, pana la o valoare anuala de 5 miliarde euro

Comertul online va depasi 2,5 miliarde de euro anul acesta si are potential de a-si dubla valoarea pana in 2020, estimeaza Asociatia Romana a Magazinelor Online din Romania ARMO). Desi romanii utilizeaza intens retelele de socializare si apelurile video, acestia manifesta reticenta in privinta tranzactiile online, Romania inregistrand unele dintre cele mai scazute niveluri din UE. Doar 56% dintre romani folosesc internetul in mod regulat fata de 79% media Uniunii Europene.

Klaus Iohannis, despre intalnirea cu Donald Trump: Sunt fericit sa ii pot impartasi presedintelui american povestea noastra de succes. intrevederea va avea un impact pozitiv major asupra publicului din Romania

Presedintele Klaus Iohannis sustine ca intalnirea pe care o va avea, vineri, cu omologul sau american, Donald Trump, va avea un impact pozitiv major asupra publicului din Romania, dar si asupra comunitatii romanesti din Statele Unite.

Media Fact Book: Cheltuielile de publicitate vor depasi pragul de 400 de milioane de euro in 2017.

Cheltuielile de publicitate in media din Romania vor depasi anul acesta pragul de 400 de milioane de euro, in crestere cu 10% fata de 2016, potrivit ultimului raport anual Media Fact Book, dat miercuri publicitatii de agentia Initiative. Aceasta estimeaza cresteri pentru publicitatea TV, radio, outdoor si Internet.

Media Fact Book: Cheltuielile de publicitate vor depasi pragul de 400 de milioane de euro in 2017

Cheltuielile de publicitate in media din Romania vor depasi anul acesta pragul de 400 de milioane de euro, in crestere cu 10% fata de 2016, potrivit ultimului raport anual Media Fact Book, dat miercuri publicitatii de agentia Initiative. Aceasta estimeaza cresteri pentru publicitatea TV, radio, outdoor si Internet.

Alin Petrache, demis de Gabriela Firea de la CSM Bucuresti pentru dezvaluirile din Romania Libera: Ziarul a aratat cum acesta cheltuia 700.000 de euro pentru o megapetrecere

A fost nevoie ca jurnalistii de la Romania Libera sa dezvaluie public cum Alin Petrache cheltuieli banii publici primiti de CSM Bucuresti de la bugetul Capitalei pentru ca Gabriela Firea sa.

Lacurile blestemate din Romania. Balta care a inghitit o nunta intreaga, iar nuntasii inca bantuie locurile

In trecut se credea ca apa este elementul prin care se pot stabili legaturi cu lumea de dincolo. Mitologia universala e plina de asemenea povesti. Si in Romania exista numeroase legende legate de.

Cercetarea din Romania face un pas inapoi. Universitatile critica deciziile guvernului de a reforma sistemul stiintific

Guvernul a introdus un act aditional la contractul de finantare pentru servicii de conducere programe si componente de program din cadrul Planului National de Cercetare-Dezvoltare si Inovare prin care cercetatorii.

(P) Zi libera nationala pentru gastronomia si vinurile din Romania

Miercuri, 7 iunie, la sediul ARCUB din Centrul Istoric al Capitalei va avea loc prima editie a Congresului de Gastronomie si Vin organizat de Vinul. ro, Rare Foods Services, GastroArt. ro, Concret PR cu sprijinul partenerului principal Selgros Romania.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )