Libnet.ro
UNICEF

01:05

Afaceristul Mihai Bizu a fost arestat dupa ce si-a violat si a incercat sa isi omoare sotia

Playtech Playtech,
Afaceristul Mihai Bizu a fost arestat dupa ce si-a violat si a incercat sa isi omoare sotia

Indiferent cine ai fi, chiar daqca ai zeci, poate sute de milioane de euro in cont, nimic nu te absolva daca incalci legea, ba mai mult, ai intentii criminale, indiferent impotriva cui ar fin indreptate, dar cu atat mai mult daca vorbim de cineva apropiat, cum ar fi sotia, de eexemplu. Afaceristul Mihai Bizu a . continuă pe Playtech

Cine e afaceristul Mihai Bizu, retinut de politie. A incercat sa isi inece sotia la Mamaia

S-a aflat cine este Mihai Bizu, afaceristul care a vrut sa iti omoare sotia prin inec, dupa care a violat-o cu salbaticie. Acesta a fost retinut si asteapta sa fie prezentat in fata judecatorilor pentru mandat de arestare de 29 de zile. Cine este milionarul Mihai Bizu, retinut de politie. A vrut sa isi inece .

Mihai Bizu a fost arestat pentru 30 de zile. Omul de afaceri si-a violat si aproape ucis sotia

Mihai Bizu, omul de afaceri care a violat-o si aproape ucis-o pe sotia sa, Irina Popescu, a fost arestat sambata, 15 august, pentru 30 de zile. Joi, dezvoltatorul imobiliar a fost retinut de procurori si.

Cine este omul de afaceri Mihai Bizu, retinut de politie. Barbatul a incercat sa-si inece sotia si a violat-o

Afaceristul Mihai Bizu este unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori imobiliari din Capitala si judetul Ilfov. Barbatul a fost retinut de catre organele de politie, dupa ce a incercat sa-si inece sotia pe.

intregul film al dramei prin care a trecut Irina Popescu, femeia violata si aproape ucisa de omul de afaceri Mihai Bizu. Ce s-a intamplat in camera de hotel

Afaceristul Mihai Bizu a fost retinut de catre organele de politie, dupa ce a incercat sa-si inece sotia, pe care ulterior a violat-o cu salbaticie. Totul s-ar fi petrecut in curtea unei vile de lux din.

Cine este omul de afaceri Mihai Bizu, retinut pentru ca si-a violat si a incercat sa-si omoare sotia

Mihai Bizu este unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori imobiliari din Bucuresti si judetul Ilfov. Acesta a fost retinut de catre politisti, dupa ce ce a incercat sa-si ucida sotia, pe care ulterior a violat-o.

Cine este Irina Popescu, femeia violata si aproape ucisa de omul de afaceri Mihai Bizu. Aceasta a fost iubita lui Costi Ionita

Irina Popescu a fost violata si aproape inecata de partenerul ei de viata, afaceristul Mihai Bizu. S-a descoperit ca femeia este fosta iubita a lui Costi Ionita si ca a mai avut o relatie cu un alt barbat.

Omul de afaceri Mihai Bizu, care si-a violat si a incercat sa-si omoare sotia, arestat pentru 30 de zile

Mihai Bizu, unul dintre cei mai cunoscuti dezvoltatori imobiliari din Bucuresti si judetul Ilfov, a fost arestat, sambata, 15 august, dupa ce ce a incercat sa-si ucida sotia, pe care ulterior a violat-o.

Giovanni Becali a fost arestat, s-a aflat acum: M-am batut cu politia! Bataie, bataie!

Giovanni Becali, unul din cei mai controversati impresari sportivi, a avut de-a lungul timpului aventuri, una si una, despre care s-a decis sa povesteasca, la un moment dat fara niciun fel de retineri. M-am batut cu politia!Bataie, bataie! Invitat in studiol GSP TV, varul lui Gigi Becali, fostul impresar sportiv Giovanni Becali, printre multele povesti .

Managerul unui centru de fitness din Alba Iulia, trimis in judecata de DNA dupa 6 ani de cercetari. Dragos Feisan a fost arestat timp de 6 luni

Un om de afaceri din Alba Iulia a fost trimis in judecata de procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie dupa aproape sase ani de la demararea cercetarilor si dupa ce a stat in arest preventiv circa sase luni.

Un gorjean care a fost arestat preventiv pentru o crima pe care nu a comis-o si-a pus capat zilelor

Un gorjean care in urma cu sase ani a fost acuzat si chiar arestat preventiv pentru o crima pe care nu a comis-o si-a spus capat zilelor. Constantin Mornea a fost gasit spanzurat intr-o padure de langa localitatea in care traia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,235 seconds )