Libnet.ro
UNICEF

16:01

Managerul unui centru de fitness din Alba Iulia, trimis in judecata de DNA dupa 6 ani de cercetari. Dragos Feisan a fost arestat timp de 6 luni

Adevărul Adevărul,
Managerul unui centru de fitness din Alba Iulia, trimis in judecata de DNA dupa 6 ani de cercetari. Dragos Feisan a fost arestat timp de 6 luni

Un om de afaceri din Alba Iulia a fost trimis in judecata de procurori ai Directiei Nationale Anticoruptie dupa aproape sase ani de la demararea cercetarilor si dupa ce a stat in arest preventiv circa sase luni. continuă pe Adevărul

Lucrari de reparatii si dotari in valoare de 900.000 de lei la trei unitati scolare din Alba Iulia

Primaria Alba Iulia a lansat o licitatie pentru lucrari de reparatii curente la unitatile de invatamant din municipiul Alba Iulia in valoare de circa 900. 000 de lei, fara TVA.

Avertisment dur al medicilor dupa moartea tinerei din Alba. Infectia cu COVID-19, risc major pentru pentru o noua categorie de persoane

Medicii infectionisti trag un semnal de alarma asupra unei noi categorii de persoane care pot fi grav afectate de infectia cu COVID-19. in urma cu doua zile, o tanara de 33 de ani, fara cormobiditati, a murit la Spitalul Judetean de Urgenta din Alba Iulia, unde era internata in sectia de terapie intensiva. Noul coronavirus, .

VIDEO 3D Sceptrul-maciuca unic descoperit la Sard. Are 6.000 de ani si era un simbol al puterii in societate

In spatiul expozitional al Muzeului National al Unirii din Alba Iulia se gaseste un interesant artefact, devenit un punct de atractie pentru vizitatori si specialisti.

Doua femei, prinse in flagrant cu mainile in poseta unei victime de 78 de ani. Infractoarele, cercetate pentru furt

Doua femei din Alba Iulia au fost prinse de politistii din Sebes, chiar in momentul in care furau bani din poseta unei femei.

FOTO Calutul gratios din bronz, vechi de peste 2500 de ani, descoperit intamplator la Teleac

Un calut de bronz cu o vechime de peste 2500 de ani atrage atentia celor care calca pragul Muzeului National al Unirii din Alba Iulia.

FOTO Cel mai varstnic locuitor din Alba este o femeie care a implinit 105 ani

Cel mai varstnic locuitor din Alba, respectiv unul dintre cei mai in varsta din Romania, este o femeie din municipiul Aiud.

Zugravul-tepar din Cugir scapa de inchisoare cu executare dupa ce a inselat zeci de oameni si a primit trei pedepse cu suspendare

Zugravul-tepar din Cugir a scapat de inchisoare in regim de detentie dupa ce Curtea de Apel Alba Iulia i-a admis apelul formulat in doua dosare dupa ce instanta de fond l-a condamnat in 2019 cu executare.

Managerul unui spital ramas fara bani pentru personalul care lupta cu SARS-COV-2: imi este rusine. Nu stiu cum sa le raspund colegilor

Managerul Spitalului Radauti, Traian Andronchi, a aratat, intr-o postare pe contul sau de Facebook, ca unitatea medicala nu mai dispune de fonduri pentru a plati stimuletele financiare prevazute de legislatie pentru personalul medical implicat in lupta cu SARS -COV-2. Spitalul de la Radauti, judetul Suceava, este suport-COVID-19.

Misterul unui Stonehenge portughez din lemn, de acum peste patru milenii

Arheologii au analizat in sudul Portugaliei ramasitele unui complex care acum 4500 de ani cuprindea doua cercuri mari formate din stalpi din lemn, teoria principala fiind ca era vorba de un complex ceremonial sau de o necropola. Complexul se afla in regiunea Evora din sudul tarii si se numeste Perdigoes, sapaturile incepand acum 20 de ani.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )