Libnet.ro
UNICEF

11:00

Afectiunea care provoaca unul din cinci decese, la nivel global: ce nu stii despre septicemie

Playtech Playtech,
Afectiunea care provoaca unul din cinci decese, la nivel global: ce nu stii despre septicemie

Un nou studiu atrage atentia asupra numarului incredibil de mare de decese provocate la nivel global de septicemie. Unul din cinci oameni moare dintr-un soc septic care te ia prin surprindere. La. continuă pe Playtech

Avionul prabusit in Iran: Khamenei apara fortele armate intr-unul din rarele sale discursuri

Liderul suprem al Iranului, Ayatollahul Ali Khamenei, a aparat fortele armate ale tarii, dupa ce a recunoscut ca acestea au doborat din greseala un avion de pasageri, relateaza BBC .

DANIEL HORODNICEANU, PROCUROR: Unul din sase romani, implicat intr-un dosar penal

Procurorul Daniel Horodniceanu, candidat la sefia Parchetului General, a afirmat, ieri, ca Ministerul Public gestioneaza in prezent aproape 1. 000 de dosare, ceea ce inseamna ca unu din sase romani ar fi implicat intr-un caz penal.

Tara care recicleaza 97% din plastic si ce avem de invatat de aici

Cea mai mare si mai dificila problema cu care se confrunta planeta noastra este generata de sticlele de plastic, depozitarea lor si, eventual, reciclarea. Daca esti responsabil de acest.

VIDEO Un avion care abia decolase din Los Angeles si-a golit rezervoarele cu carburant deasupra unei scoli. Peste 30 de persoane s-au plans de probleme respiratorii sau de piele

Un Boeing al companiei americane Delta Air Lines, confruntat marti cu o problema tehnica la bord, si-a golit rezervoarele cu carburant deasupra suburbiilor Los Angeles, afectand usor in jur de 20 de copii si peste zece adulti care se aflau in curtea unei scoli elementare, informeaza AFP, preluata de Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )