Libnet.ro
UNICEF

23:00

Aferim!, cel mai bun film la Gala Premiilor Gopo 2016

România Liberă România Liberă,
 Aferim!, cel mai bun film la Gala Premiilor Gopo 2016

Pelicula Aferim!, de Radu Jude, a castigat trofeul pentru cel mai bun film, luni seara, la cea de-a zecea editie a Galei Premiilor Gopo, care s-a desfasurat la Teatrul National Bucuresti, transmite news. ro. continuă pe România Liberă

Luni-seara, actorul Florin Piersic va fi omagiat la Gala Premiilor Gopo VIDEO

Gala Premiilor Gopo va avea loc in seara de luni, 28 martie, la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti. Anul acesta, Premiile Gopo ii aduc un omagiu marelui actor Florin Piersic, care va primi Premiul pentru intreaga Cariera. Spectacolul va fi televizat in direct, de la ora 19. 10, pe TVR 2 si TVR HD. Amfitrioni pe covorul rosu vor fi jurnalistii Camelia Vacaru si Marius Constantinescu.

FOTO + VIDEO: Cel mai bun somelier al anului 2016

Cel mai bun somelier din Romania a fost ales, vineri, in cadrul celei de-a 14-a editie a evenimentului Trofeul Somelieriei 2016, care a avut loc in Capitala. Astfel, Adrian Jipa a fost desemnat somelierul anului 2016, dupa ce s-a distins intr-o serie de probe, care au constat in servire si decantare, degustare de vin si de spirtoase in orb, food wine pairing, demonstratie practica a interactiunii cu clientul.

Filmul romanesc soseste la Gala Premiilor Gopo in Dacia Duster

Fidela traditiei sale de a sustine valorile romanesti autentice, Dacia este si in acest an partenerul principal al Galei Premiilor Gopo. Acest eveniment de prestigiu, ajuns deja la cea de-a zecea editie, isi propune sa recompenseze cele mai importante realizari cinematografice nationale din cursul anului precedent.

Boxul romanesc a pierdut un mare talent, filmul a castigat o legenda. Va fi omagiat luni seara, la Gala Premiilor Gopo

Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc organizeaza luni cea de-a 10-a editie a Galei Premiilor Gopo. Acest eveniment premiaza valorile cinematografiei romanesti actuale.

Noriel: Primul trimestru, cel mai bun din ultimii sase ani. Vrem sa dezvoltam gama de produse pentru bebelusi

Noriel, cel mai mare retailer din piata locala de jocuri si jucarii, un domeniu de aproximativ 180 de milioane de euro, vrea ca anul acesta sa isi dezvolte gama de produse pentru copii cu varste intre 0 si 3 ani, a declarat in cadrul emisunii.

INTERVIU cu Marian Godina: Politia este cel mai bun punct de observare a societatii cu bune si cu rele

Marian Godina a devenit unul dintre cei mai cunoscuti politisti din Romania. El a ajuns in atentia opiniei publice mai intai pentru postarile pline de umor de pe pagina sa de Facebook dar si pentru scandalul pe care l-a iscat la IPJ Brasov, dupa ce a sanctionat un sofer care ar fi avut pile. Godina este autorul cartii Flashuri din sens opus si spune ca nu vrea sa se opreasca din scris dar si ca isi iubeste meseria pe care si-a ales-o de mic. Va invitam sa descoperiti cum a ajuns politistul Marian Godina un scriitor de succes, care este autorul preferat dar si ce suprize mai pregateste, in acest interviu.

Cel mai bun pictor roman al Marii Negre. Comandorul cu alura de actor de cinema i-a fost aghiotant regelui Carol al II-lea

Marea Neagra, numai ea. Aceasta este tema fundamentala a lucrarilor celui mai cunoscut pictor roman al marinelor - Dimitrie Stiubei, comandorul care i-a fost aghiotant Regelui Carol al II-lea.

Cel mai bun lucru pentru scoala romaneasca este tehnologizarea

Accesul cat mai facil la informatii sporeste educatia oamenilor, iar tehnologia se achita bine de acest aspect. Tehnologizarea scolii e in derulare si in Romania, chiar daca nu cu un ritm accelerat.

Noriel: Primul trimestru, cel mai bun din ultimii sase ani. Vrem sa dezvoltam gama de produse pentru bebelusi

Noriel, cel mai mare retailer din piata locala de jocuri si jucarii, un domeniu de aproximativ 180 de milioane de euro, vrea ca anul acesta sa isi dezvolte gama de produse pentru copii cu varste intre 0 si 3 ani, a declarat in cadrul emisunii Wall-Street 360, Cristian Constantinescu, CEO al companiei.

Google ofera gratuit cel mai bun software ca sa te dai fotograf profesionist

Google ofera acum gratuit Nik Collection, un set de unelte pentru manipulare si procesare foto. in anul 2012, cei de la Google achizitionau Nik, o companie din Germania care producea o aplicatie denumita Snapseed si un numar de plugin-uri pentru Adobe Photoshpa si Lightroom. inainte de a fi cumparati, germanii vindeau setul respectiv cu 500 [].

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )