Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO + VIDEO: Cel mai bun somelier al anului 2016

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO: Cel mai bun somelier al anului 2016

Cel mai bun somelier din Romania a fost ales, vineri, in cadrul celei de-a 14-a editie a evenimentului Trofeul Somelieriei 2016, care a avut loc in Capitala. Astfel, Adrian Jipa a fost desemnat somelierul anului 2016, dupa ce s-a distins intr-o serie de probe, care au constat in servire si decantare, degustare de vin si de spirtoase in orb, food wine pairing, demonstratie practica a interactiunii cu clientul. continuă pe România Liberă

Google ofera gratuit cel mai bun software ca sa te dai fotograf profesionist

Google ofera acum gratuit Nik Collection, un set de unelte pentru manipulare si procesare foto. in anul 2012, cei de la Google achizitionau Nik, o companie din Germania care producea o aplicatie denumita Snapseed si un numar de plugin-uri pentru Adobe Photoshpa si Lightroom. inainte de a fi cumparati, germanii vindeau setul respectiv cu 500 [].

Cel mai bun lucru pentru scoala romaneasca este tehnologizarea

Accesul cat mai facil la informatii sporeste educatia oamenilor, iar tehnologia se achita bine de acest aspect. Tehnologizarea scolii e in derulare si in Romania, chiar daca nu cu un ritm accelerat.

A murit Johan Cruyff. Mesaje de condoleante din toata lumea si o recunoastere: A fost cel mai bun

Presedintele suspendat al UEFA, Michel Platini, a declarat ca Johann Cruyff, care a incetat din viata la 68 de ani, a fost cel mai bun jucator din toate timpurile, subliniind ca a pierdut un prieten.

Florin Munteanu, Intercapital Invest: Prefab Bucuresti a intrat pe o dinamica pozitiva

Actiunile Prefab Bucuresti PREH) au inregistrat o crestere de 15,31%, reprezentand cel mai bun randament de pe Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada 16-23 martie 2016.

Supraperformanta pentru titlurile Banca Transilvania

Actiunile Bancii Transilvania TLV) au inregistrat, in perioada 11-18 martie 2016, o crestere de 12,31%, fata de moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din indicii BET si BET-XT ai Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Reteta Visul Fructelor, cel mai bun tort de casa

Ai chef de ceva dulce, dar nu stii ce ai putea sa gatesti? Ei bine, Vladutz, bucatarul de la Neatza, iti recomanda sa prepari tortul Visul Fructelor. Ingrediente: 400 gr biscuiti.

Ce companii isi rasplatesc cel mai bine actionarii in 2016

Un total de 21 de companii listate pe Bursa de Valori Bucuresti BVB) au anuntat ce distributii de cash sau actiuni isi propun sa faca in 2016, Banca Transilvania fiind lider detasat anul acesta cu un randament al dividendului de peste 14%, la care se.

SIF Moldova, cea mai mare crestere din BET-FI

Actiunile SIF2 Moldova s-au apreciat cu 3,26%, raportat la moneda euro, in perioada 14-21 martie 2016, inregistrand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, care arata evolutia SIF-urilor si a Fondului Proprietatea.

DJ-ul roman Paul Damixie, premiat in SUA pentru cel mai ascultat remix al anului 2015: A fost o experienta geniala

DJ-ul roman Paul Damixie a primit premiul pentru cel mai ascultat remix din 2015 in Statele Unite ale Americii pentru varianta sa la hitul Hello, semnat de cantareata britanica Adele.

Anghel Iordanescu, cel mai prost platit antrenor de la EURO 2016. Reactia lui Razvan Burleanu

Potrivit unei statistici oferite de Finance Football, Anghel Iordanescu are cel mai mic salariu dintre cei 24 de selectioneri prezenti la turneul final EURO 2016.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2837 seconds )