Libnet.ro
UNICEF

18:00

AFI Palace Cotroceni era evaluat la peste 400 milioane euro, in urcare fata de 2013

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AFI Palace Cotroceni era evaluat la peste 400 milioane euro, in urcare fata de 2013

Mall-ul AFI Palace Cotroceni din Bucuresti, activul cel mai mare si mai important al companiei AFI Europe, era evaluat la 401 milioane de euro la 30 septembrie 2014, reprezentand o crestere cu 7% in comparatie cu anul trecut, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

AFI Palace Cotroceni: venituri de 22 mil. euro, la 9 luni

Dezvoltatorul imobiliar AFI Europe, companie care detine mallurile AFI Palace Cotroceni si Ploiesti si proiectul de birouri AFI Park, a inregistrat venituri operationale nete de peste 27 mil. euro la 9 luni. Cele doua malluri si primele doua cladiri de.

Primaria Capitalei va plati peste 2 milioane de lei pentru saci de dormit

Primaria Capitalei va cumpara 16. 500 de saci de dormit cu peste doua milioane de lei, acesta fiind una dintre masurile impuse de Legea de protectie civila.

Prezenta masiva: Peste 8 milioane de romani (44,09%) au votat pana la ora 16:00

Actualizare 16:23 Peste 8 milioane de romani au votat pana la ora 16, reprezentand 44,09% din totalul alegatorilor inscrisi pe listele electorale, scriu surse din presa, citand date preliminare ale BEC. --- * Diaspora: Peste 114. 000 de alegatori s-au prezentat la urne pana la ora 13:00 * Urban: 27,58%, rural: 26,72% BEC) * Melescanu nu voteaza la Paris, ca sa nu priveze alt roman de acolo de acest drept * Geoana a votat sa punem punct coabitarii politice * Predoiu a votat cu speranta intr-o Romanie normala * Chisinau: Bogdan Aurescu, o ora si jumatate la coada * Date preliminare BEC: 27,21% prezenta la nivel national pana la 13:00 * Ion Ambrinoc, student la Oxford: in Londra, coada se intinde pe 5 strazi * Melescanu indeamna romanii sa voteze la Nancy, unde nu este coada 385 km de Paris) * Melescanu, impresionat de multimea de votanti din Paris * Tariceanu a votat sa inchidem o pagina trista din istorie * Dan Diaconescu a votat pentru marirea alocatiilor, a pensiei si a salariului minim * Kelemen Hunor a votat pentru consens in temele majore * Boc a votat pentru consolidarea democratiei si a statului de drept * Iliescu a votat cu un baiat tanar * BEC pentru ora 10: Prezenta de 8,37% in urban si 8,72% in rural * Iohannis a votat pentru o Romanie puternica, a respectului si a prosperitatii * Londra: Ambasadorul Ioan Jinga sta la coada la ICR pentru vot * Prezenta la vot in Bucuresti pana la ora 10:00 date preliminare): 7,68%, fata de 5,76% in turul I * Basescu: Am votat impotriva instaurarii unui regim discretionar * Mii de romani la cozi in fata sectiilor din Paris, Torino, Munchen, Viena * Ponta: Am votat ca mamele, bunicii si copiii nostri sa traiasca intr-o tara mai buna * Antonescu, laconic dupa vot: Nimic special.

Power Clouds a investit peste 20 milioane dolari, in parcuri solare

Power Clouds a dezvoltat un proiect de peste 20 de milioane de dolari, in tara noastra, investind in construirea a cinci parcuri fotovoltaice.

Prezenta masiva: Peste 8 milioane de romani (44,5%) au votat pana la ora 16:00

Actualizare 17:46 Melescanu a votat in Bucuresti si ii pare rau pentru cei care stau la cozi in strainatate Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu, a votat, in aceasta dupa-amiaza, la Liceul Nicolae Tonitza din Capitala, declarand ca ii pare rau pentru romanii din diaspora care stau la cozi uriase si care s-ar putea sa nu mai apuce astazi sa isi exercite dreptul electoral. --- * BEC: Prezenta la vot ora 16 - urban: 43,7%; rural: 45,52% * Diaspora: Peste 114. 000 de alegatori s-au prezentat la urne pana la ora 13:00 * Prezenta la vot ora 14 - urban: 27,58%, rural: 26,72% BEC) * Melescanu nu voteaza la Paris, ca sa nu priveze alt roman de acolo de acest drept * Geoana a votat sa punem punct coabitarii politice * Predoiu a votat cu speranta intr-o Romanie normala * Chisinau: Bogdan Aurescu, o ora si jumatate la coada * Date preliminare BEC: 27,21% prezenta la nivel national pana la 13:00 * Ion Ambrinoc, student la Oxford: in Londra, coada se intinde pe 5 strazi * Melescanu indeamna romanii sa voteze la Nancy, unde nu este coada 385 km de Paris) * Melescanu, impresionat de multimea de votanti din Paris * Tariceanu a votat sa inchidem o pagina trista din istorie * Dan Diaconescu a votat pentru marirea alocatiilor, a pensiei si a salariului minim * Kelemen Hunor a votat pentru consens in temele majore * Boc a votat pentru consolidarea democratiei si a statului de drept * Iliescu a votat cu un baiat tanar * BEC pentru ora 10: Prezenta de 8,37% in urban si 8,72% in rural * Iohannis a votat pentru o Romanie puternica, a respectului si a prosperitatii * Londra: Ambasadorul Ioan Jinga sta la coada la ICR pentru vot * Prezenta la vot in Bucuresti pana la ora 10:00 date preliminare): 7,68%, fata de 5,76% in turul I * Basescu: Am votat impotriva instaurarii unui regim discretionar * Mii de romani la cozi in fata sectiilor din Paris, Torino, Munchen, Viena * Ponta: Am votat ca mamele, bunicii si copiii nostri sa traiasca intr-o tara mai buna * Antonescu, laconic dupa vot: Nimic special.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2177 seconds )