Libnet.ro
UNICEF

14:30

AFIR: 1,9 milioane euro disponibili pentru sprijinirea producatorilor din sectorul pomicol

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AFIR: 1,9 milioane euro disponibili pentru sprijinirea producatorilor din sectorul pomicol

Prima sesiune de depunere a Cererilor de finantare din 2020 pentru submasura referitoare la infiintarea grupurilor de producatori in sectorul pomicol, din Programul National de Dezvoltare Rurala 2014 - 2020 PNDR 2020), s-a deschis in 30 iunie. continuă pe Ziarul Bursa

Media Fact Book: Cheltuielile de publicitate vor scadea cu 16,5% pana la 401 milioane euro in 2020, pe fondul crizei generate de pandemia COVID-19

In conditii normale economice si sanitare, cheltuielile de publicitate in media din Romania ar fi trebuit sa creasca in acest an pana la 506 milioane de euro, insa din cauza crizei generate de pandemia COVID-19 aceste cheltuieli vor atinge doar 401 milioane euro in acest an, mai putin cu 16,5% decat anul trecut, arata cele mai noi estimari ale agentiei de media Initiative. Spre deosebire de anul trecut, chiar si digitalul va inregistra scaderi, arata raportul anual Media Fact Book.

Noi fonduri europene, de 30 milioane Euro, pentru firme la sate

Antreprenorii romani vor putea deschide firme sociale la sate printr-o noua linie de finantare, in valoare totala de 30 de milioane de euro, care ar urma sa se deschida din fonduri europene, conform unui document intern de la Ministerul Fondurilor Europene, obtinut de StartupCafe. ro.

9 milioane euro bani europeni pentru verificarea veridicitatii informatiilor si cercetatorilor

Comisia a lansat marti o cerere de propuneri in valoare de 9 milioane EUR pentru a-si consolida sprijinul acordat verificatorilor veridicitatii informatiilor si cercetatorilor. Aceasta va extinde sfera de actiune a Observatorului european al mass-mediei digitale prin instituirea unor centre nationale de verificare a informatiilor. intelegerea si combaterea dezinformarii: UE aloca 2,5 milioane de euro pentru Observatorul European al mass-mediei digitale.

125 milioane Euro pentru startup-uri IT, de la un investitor Revolut, Glovo, Spotify

Startup-urile IT aflate in faza de crestere vor putea obtine noi finantari de capital de risc de la un nou fond de investitii, de 125 de milioane de euro, lansat, de un investitor in aplicatii utilizate si de romani, ca Revolut, Glovo sau Spotify.

Noi finantari totale de 35 milioane euro pentru startup-uri de imobiliare din Europa

Startup-urile europene care dezvolta tehnologii pentru sectorul imobiliar proptech) vor putea obtine finantari de capital de risc printr-un nou fond de investitii, in valoare de 35 de milioane de euro, lansat marti de un accelerator de afaceri francez.

Planul de relansare economica si digitalizarea serviciilor publice: Guvernul promite sa rezolve cu 10 milioane de euro schimbul de date intre institutiile publice

Guvernul PNL promite sa rezolve in perioada urmatoare vesnica problema a lipsei interoperabilitatii si a schimbului de date dintre institutiile publice, care afecteaza direct firmele si cetatenii. in planul de relansare economica este promisa crearea unui hub de interoperabilitate, proiect IT estimat la 10 milioane euro, prin care Registrul Comertului spre exemplu, ar putea cere informatii direct de la ANAF, ori de la Ministerul Afacerilor Interne sau Ministerul Justitiei, fara a mai solicita firmelor aceste informatii. Vezi in articol ce masuri de digitalizare si debirocratizare promite PNL si zecile de milioane de euro care ar urma sa se cheltuie in aceasta directie.

Noi posibilitati pentru taietorii de lemne. O primarie din Apuseni repara 14 km de drumuri forestiere cu aproape 1,5 milioane de euro

Primaria Avram Iancu din Alba scoate din nou la licitatie contractul de 6,7 milioane de lei pentru reabilitarea a aproape 14 km de drumuri forestiere.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )