Libnet.ro
UNICEF

13:00

Afirmatii uluitoare despre Emmanuel Macron. Presedintele Frantei ar fi scris un roman erotic de 300 de pagini

Antena3 Antena3,
Afirmatii uluitoare despre Emmanuel Macron. Presedintele Frantei ar fi scris un roman erotic de 300 de pagini

Afirmatii uluitoare ale unei apropiate a lui Emmanuel Macron. Presedintele Frantei ar fi scris in tinerete un roman erotic despre relatia sa cu Brigitte Macron, sustine autoarea biografiei Primei Doamne a . continuă pe Antena3

Emmanuel Macron vrea ca traditionala bagheta sa intre in patrimoniul mondial UNESCO

Bagheta traditionala este unul dintre produsele cu care Franta se mandreste. Astfel, presedintele Emmanuel Macron spera ca UNESCO sa o inscrie in patrimoniul mondial al umanitatii, a declarat el vineri la Europe 1, potrivit News. ro.

Emmanuel Macron pleaca din China cu multe contracte in valiza

Presedintele francez, Emmanuel Macron, si-a incheiat miercuri prima vizita in China cu un apel la coeziunea europenilor in fata puterii de foc a Beijingului. Importanta Imperiului de Mijloc a fost din nou ilustrata de o mega-comanda pentru Airbus. Aceasta vizita de stat de trei zile a fost dominata in mare masura de initiativa chineza a Noilor drumuri ale matasii, un proiect colosal de investitii in infrastructura cu destinatia Europa, care trezeste uneori teama de a vedea regimul comunist extinzandu-si influenta politica spre Vest, potrivit Rador care citea Le Temps.

Emmanuel Macron vrea ca traditionala bagheta sa intre in patrimoniul mondial UNESCO: Face parte din umanitate inca de la inceput

Bagheta traditionala este unul dintre produsele cu care Hexagonul se mandreste. Astfel, Emmanuel Macron spera ca UNESCO sa o inscrie in patrimoniul mondial al umanitatii, a declarat el vineri la Europe 1.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )