Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emmanuel Macron pleaca din China cu multe contracte in valiza

Hotnews Hotnews,
 Emmanuel Macron pleaca din China cu multe contracte in valiza

Presedintele francez, Emmanuel Macron, si-a incheiat miercuri prima vizita in China cu un apel la coeziunea europenilor in fata puterii de foc a Beijingului. Importanta Imperiului de Mijloc a fost din nou ilustrata de o mega-comanda pentru Airbus. Aceasta vizita de stat de trei zile a fost dominata in mare masura de initiativa chineza a Noilor drumuri ale matasii, un proiect colosal de investitii in infrastructura cu destinatia Europa, care trezeste uneori teama de a vedea regimul comunist extinzandu-si influenta politica spre Vest, potrivit Rador care citea Le Temps. continuă pe Hotnews

Emmanuel Macron i-a daruit presedintelui chinez un cal

Presedintele Frantei, Emmanuel Macron, desfasoara in aceste zile prima sa vizita de stat in China si i-a daruit omologului sau chinez, Xi Jinping, un cal din Garda Republicana. Prin acest gest.

Macron obtine acorduri cu China in domeniul nuclear si al carnii de vita

Emmanuel Macron, care spera la o reechilibrare a relatiei comerciale cu Beijingul, a obtinut marti, in a doua zi a vizitei sale in China, un acord providential pentru Areva si a anuntat o ridicare a embargoului chinez impus carnii de vita, relateaza AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )