Libnet.ro
UNICEF

06:00

Afla cand vei muri. Testul care iti spune cat de mult o sa traiesti

Playtech Playtech,
Afla cand vei muri. Testul care iti spune cat de mult o sa traiesti

Mylongevity este creat de Cercetatorii de la Universitatea East Anglia. Cercetatorii au dezvoltat un calculator care arata efectul diferitilor factori medicali si de viata asupra sperantei de viata. Afla cand vei muri Afla cand vei muri cu ajutorul unui calculator inventat de cercetatori. Ideea unui calculator care poate prezice cand veti muri poate suna ca . continuă pe Playtech

Leguma care iti scoate toate toxinele din corp. Toti romanii trebuie sa o manance acum

Are multe beneficii pentru sanatate si poate fi folosita in multe feluri. Indiferent cum alegi sa o consumi, trebuie inclusa in dieta ta. Aceasta leguma minune te va ajuta sa slabesti natural si este un aspirator de toxine. Iata ce trebuie sa stii despre ea. Luguma supranumita si aspirator de toxine Este bogata in fibre .

Testul care face diferenta intre COVID-19 si gripa. A fost aprobat in regim de urgenta!

Cum stii cand ai SARS-COV-2 si cand ai gripa? Food and Drug Administration din SUAa aprobat un test de diagnostic produs de grupul farmaceutic elvetian Roche. Cu ajutorul lui poti afla daca ai virusul SARS COV 2 sau virus gripal A sau B.

Dietarapida7 zile care iti subtiazaintregul corp -Care este miraculosul meniu?

Dieta Sapte zile te va ajuta sa scapi de kilogramele nedorite acumulate in aceasta vara. Daca ai grija sa urmezi acest meniu o saptamana, vei avea parte de surprize cand vine vorba de silueta ta.

Anunt-surpriza: cine vine cu testul care diferentiaza Covid-19 de gripa sezoniera

Multi specialisti se tem ca, odata cu venirea toamnei, se vor inmulti cazurile de gripa sau raceala. in actualul context, toata lumea care dezvolta astfel de simptome se gandeste, pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )