Libnet.ro
UNICEF

16:45

Afla pe cine ajuta, de fapt, razboiul dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, la Sinteza zilei, de la 21.00, la Antena 3

Antena3 Antena3,
Afla pe cine ajuta, de fapt, razboiul dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta, la Sinteza zilei, de la 21.00, la Antena 3

Te-ai intrebat vreodata pe cine ajuta, de fapt, razboiul dintre Klaus Iohannis si Victor Ponta? La Sinteza zilei vei vedea de ce acest razboi ii ajuta in realitate pe amandoi. Tot la. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare. in toate probleme importante, domnul presedinte tace (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare, referindu-se la informatia ca SUA ar muta arsenalul nuclear din.

Victor Ponta: Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare. in toate problemele importante, domnul presedinte tace (VIDEO)

Fostul premier Victor Ponta a declarat miercuri, pentru B1 TV, ca presedintele Klaus Iohannis trebuia sa lamureasca chestiunea armelor nucleare, referindu-se la informatia ca SUA ar muta arsenalul nuclear din.

Anunt-surpriza de la Cotroceni: Fosta moderatoare B1 TV, Madalina Puscalau, numita in functia de purtator de cuvant al presedintelui Klaus Iohannis (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis are un nou purtator de cuvant. Fosta moderatoare B1 TV Madalina Puscalau, actualmente Dobrovolschi, dupa ce s-a casatorit cu pilotul TAROM, Emil Dobrovolschi - n. r. ), a fost nu.

O profesoara de la un liceu de top din Bistrita a fost decorata de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a decorat miercuri 7 profesori de limba romana din tara. Printre ei se numara si Monica Halaszi, de la Colegiul National Liviu Rebreanu din Bistrita. Cei 7 profesori au primit ordinul Meritul pentru invatamant in grad de Cavaler.

Klaus Iohannis: Ziua Limbii Romane este o sarbatoare a tuturor romanilor, a cetatenilor Republicii Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat miercuri ca Ziua Limbii Romane este o sarbatoare a tuturor romanilor din tara si din afara grenitelor, a cetatenilor Republicii Moldova, informeaza site-ul.

Mesajul presedintelui Klaus Iohannis pentru ambasadorii romani: Trebuie sa asiguram securitatea nationala

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, miercuri, diplomatilor romani sa elaboreze un plan privind aprofundarea si extinderea Parteneriatului Strategic cu Statele Unite, precizand ca acesta.

Radu Banciu: Cand merge la Berlin, Klaus Iohannis nu se intalneste cu nimeni acolo. in Germania nu-l cunoaste nimeni (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu despre deplasarile externe ale presedintelui Klaus Iohannis, in contextul controverselor legate de destinatia de.

Klaus Iohannis a semnat in cartea de condoleante de la Ambasada Italiei: Am cerut implicare totala Guvernului (VIDEO)

Presedintele Romaniei Klaus Iohannis s-a prezentat in cursul zilei de luni la ambasada Italiei din Bucuresti cu scopul de a semna in cartea de condoleante pregatita in contextul cutremurului.

Klaus Iohannis se va intalni cu Angela Merkel pe 9 septembrie la Berlin

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni cu cancalerul german Angela Merkel la Berlin pe 9 septembrie, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Cei doi oficiali vor discuta despre viitorul UE inainte de Consiliul European de la Bratislava.

Raspunsul meu este negativ. Ce spune tatal presedintelui Klaus Iohannis cu privire la vacanta petrecuta de fiul sau (AUDIO)

Klaus Iohsannis a revenit din vacanta, insa nu se cunosc date exacte cu privire la locul in care seful statului a petrecut zilele libere. Dupa ce initial se anuntase ca acesta a plecat in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2317 seconds )