Libnet.ro
UNICEF

06:15

Afla pentru cat a fost vanduta o unghie falsa purtata de Lady Gaga.

România Liberă România Liberă,
Afla pentru cat a fost vanduta o unghie falsa purtata de Lady Gaga.

Un fan al cantaretei Lady Gaga a platit 8. 500 de lire la o licitatie pentru una dintre unghiile false purtate de artista, scrie The Sun. Unghia neagra si cu detalii aurii a fost gasita de un membru din echipa lui Lady Gaga dupa un concert in Dublin, anul trecut, si a pus-o imediat la vanzare online. Unghia a fost purtata de artista si la lansarea parfumului ei, Fame. Nu este pentru prima data cand un monstru nume pe care Lady Gaga l-a dat fanilor ei) plateste o suma considerabila pentru un . continuă pe România Liberă

O unghie falsa, purtata de Lady Gaga, a fost vanduta la licitatie pentru 10.000 euro

O singura unghie falsa, de culoare neagra, purtata de Lady Gaga, a fost vanduta in cadrul unei licitatii pentru pretul de aproximativ 10. 000 de euro, anunta The Sun. Un monstru, dupa alintul pe.

Vezi cui ii apartine cea mai SCUMPA unghie falsa din lume.

Un fan al cantaretei Lady Gaga a platit 8. 500 de lire la o licitatie pentru una dintre unghiile false purtate de artista, scrie The Sun. Unghia neagra si cu detalii aurii a fost gasita de un membru din echipa lui Lady Gaga dupa un concert in Dublin, anul trecut, si a pus-o imediat la vanzare online. Unghia a fost purtata de artista si la lansarea parfumului ei, Fame. Nu este pentru prima data cand un monstru nume pe care Lady Gaga l-a dat fanilor ei) plateste o suma considerabila pentru un .

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2366 seconds )