Libnet.ro
UNICEF

01:05

Vezi cui ii apartine cea mai SCUMPA unghie falsa din lume.

România Liberă România Liberă,
Vezi cui ii apartine cea mai SCUMPA unghie falsa din lume.

Un fan al cantaretei Lady Gaga a platit 8. 500 de lire la o licitatie pentru una dintre unghiile false purtate de artista, scrie The Sun. Unghia neagra si cu detalii aurii a fost gasita de un membru din echipa lui Lady Gaga dupa un concert in Dublin, anul trecut, si a pus-o imediat la vanzare online. Unghia a fost purtata de artista si la lansarea parfumului ei, Fame. Nu este pentru prima data cand un monstru nume pe care Lady Gaga l-a dat fanilor ei) plateste o suma considerabila pentru un . continuă pe România Liberă

O unghie falsa, purtata de Lady Gaga, a fost vanduta la licitatie pentru 10.000 euro

O singura unghie falsa, de culoare neagra, purtata de Lady Gaga, a fost vanduta in cadrul unei licitatii pentru pretul de aproximativ 10. 000 de euro, anunta The Sun. Un monstru, dupa alintul pe.

O RECUNOSTI? Cea mai SEXY femeie din lume, de NERECUNOSCUT.

Actrita Mila Kunis, votata doi ani la rand, consecutiv, drept cea mai sexy femeie din lume, conform topului alcatuit de revista pentru barbati FHM, s-a trasformat intr-o vrajitoare cu fata verde si cu nasul coroiat. Nu e cazul sa disperati: Mila a fost machiata astfel pentru un rol in filmul Grozavul si puternicul Oz/ Oz The Great and Powerful, care a ajuns si pe marile ecrane din Romania, potrivit The Sun. Citeste si Cine e cea mai sexy femeie din lume In timp ce este transformata .

A fost descoperita cea mai veche primata cunoscuta, cu o vechime de 55 mil ani - Archicebus achilles, un hibrid bizar de cativa cm inaltime

Oamenii de stiinta au descoperit cea mai veche fosila de primata si, deci, cel mai vechi stramos al omului, care a trait in urma cu 55 de milioane de ani: o maimuta de cativa centimetri inaltime, care cantarea aproximativ 30 de grame, avea o coada lunga si degete osoase, scrie AFP.

FOTO Cea mai saraca localitate din tara se afla in judetul Teleorman

Din nou in topul rusinii. Saracia si lipsa locurilor de munca fac parte din vietile teleormanenilor. Aceasta realitate cruda este intarita si de statistici. Comuna Necsesti, din judetul nostru este cea mai saraca localitate din Romania. La polul opus se afla comuna Dumbravita din Timis. Aici cel mai bogat om are elicopter si peste 500 de TIR-uri.

FOTO Cea mai veche casa saseasca din Tara Barsei, o bijuterie arhitectonica

Casa, construita de sasi in secolul al XVIII-lea si aflata pe lista patrimoniului mondial UNESCO, fiind cea mai veche casa din Tara Barsei, a fost readusa la viata de familia Onut, cu un deosebit efort atat in plan financiar, cat si fizic.

Cea mai mare parada gay din istorie. Peste 3 milioane de oameni au participat la eveniment

Trei milioane si jumatate de oameni au participat la cea mai mare parada gay din istorie, organizata in Sao Paulo. Oamenii, imbracati in costume puternic colorate, au dansat, au cantat si s-au distrat, in.

Cum sa gatesti cea mai buna supa crema de nasturel

Precum salata rotunda si moale, mustarul galben si carnea de vita conservata, nasturelul este nefericita victima a ipotezei, acum contestata, ca ceea ce este strain este mult mai bun.

Asta este cea mai admirata burtica din lume

Ce fericire poate fi mai mare pentru o regina decat sa stie ca succesiunea la tron este bine asigurata.

Cea mai buna Constitutie posibila

Modificarile propuse pana azi la Constitutie se impart in doua mari categorii: unele rezolva probleme care nu exista, altele tradeaza obsesia fata de justitie. Despre prima categorie se discuta pe larg, despre a doua mai deloc. Sa recapitulam foarte pe scurt. Presedintele constituantei, Crin Antonescu, a raportat urmatoarele succese: avem in sfarsit o stema pe steag, am pus in constitutie raspunderea magistratilor, am definit casatoria drept uniunea intre barbat si femeie, punem in preambul ca Biserica Ordodoxa a jucat un rol major in formarea poporului roman si recuperam eventual Nihil sine Deo.

FASCINANT si emotionant: Asa arata cea mai frumoasa prietenie dintre o fetita si o PISICA.

Fotografiile cu pisici s-au raspandit pe Internet, de-a lungul timpului, pana au devenit cata frunza si iarba, insa nici unele nu ni s-au parut mai frumoase decat cele din galeria foto de mai sus. O fetita si o pisica din rasa Albastru de Rusia nu puteau forma o pereche mai potrivita decat in fata fotografului Andy Proch, despre care cei de la re-actor. net ne spun ca locuieste in Rusia la Sankt Petersburg, este casatorit, provine din regiunea Uralilor si este crestin-ortodox. Fotografiile .

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )