Libnet.ro
UNICEF

01:05

Afla ce personalitati au fost decorate, vineri, de regina Marii Britanii.

România Liberă România Liberă,
Afla ce personalitati au fost decorate, vineri, de regina Marii Britanii.

Actorul Ewan McGregor, atletul Mo Farah si canotoarea Anna Watkins se numara printre personalitatile care au fost decorate, vineri, de regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, intr-o ceremonie care a avut loc la palatul Buckingham din Londra, informeaza Mediafax. Printul Charles, mostenitorul tronului Marii Britanii, a fost cel care le-a inmanat decoratiile personalitatilor prezente la eveniment, informeaza bbc. co. uk. Astfel, actorul scotian Ewan McGregor a primit Ordinul Imperiului . continuă pe România Liberă

Regina Marii Britanii va castiga mai multi bani dupa ce anul 2012 a adus un profit-record pentru familia regala

Conturile de investitii ale familiei regale din Marea Britanie arata ca anul trecut a fost unul profitabil pentru Elisabeta a II-a. Regina va avea un venit cu 5% mai mare decat suma alocata in 2012, datorita unui profit-record inregistrat de portofoliul de investitii al familiei regale.

Lewis Hamilton, in pole position la GP-ul Marii Britanii.

Pilotul britanic Lewis Hamilton Mercedes) va porni din pole position, duminica, in Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1. Hamilton a obtinut cel mai bun rezultat al calificarilor de sambata, fiind urmat de coechipierul sau, germanul Nico Rosberg, si de un alt german, insa de la Red Bull, Sebastian Vettel. Rezultatele calificarilor pentru Grand Prix-ul Marii Britanii si grila de start: 1. Lewis Hamilton Marea Britanie/Mercedes) 1:29. Nico .

Marele Premiu al Marii Britanii: Lewis Hamilton, in pole position

Pilotul britanic Lewis Hamilton Mercedes) va porni din pole position, duminica, in Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1.

Hamilton, pole position in Marele Premiu al Marii Britanii. Suprizele di Resta si Ricciardo

Pilotul Lewis Hamilton Mercedes) va porni duminica de pe primul loc al grilei de start in Marele Premiu al Marii Britanii, a opta etapa a Campionatului Mondial de Formula 1.

UE cere explicatii Marii Britanii in urma unor acuzatii de spionare a comunicatiilor prin cablu

Uniunea Europeana cere explicatii Marii Britanii cu privire la unele acuzatii de spionare a comunicatiilor prin cablu, insemnand apeluri telefonice si traficul pe internet, transmite eubusiness. com. I-am.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )