Libnet.ro
UNICEF

20:00

Regina Marii Britanii va castiga mai multi bani dupa ce anul 2012 a adus un profit-record pentru familia regala

Adevărul Adevărul,
Regina Marii Britanii va castiga mai multi bani dupa ce anul 2012 a adus un profit-record pentru familia regala

Conturile de investitii ale familiei regale din Marea Britanie arata ca anul trecut a fost unul profitabil pentru Elisabeta a II-a. Regina va avea un venit cu 5% mai mare decat suma alocata in 2012, datorita unui profit-record inregistrat de portofoliul de investitii al familiei regale. continuă pe Adevărul

UE cere explicatii Marii Britanii in urma unor acuzatii de spionare a comunicatiilor prin cablu

Uniunea Europeana cere explicatii Marii Britanii cu privire la unele acuzatii de spionare a comunicatiilor prin cablu, insemnand apeluri telefonice si traficul pe internet, transmite eubusiness. com. I-am.

Antonescu, Ponta si Zgonea, la receptia de ziua Reginei Elisabeta a Marii Britanii

Presedintii celor douaCamere, Crin Antonescu si ValeriuZgonea, si premierul Victor Ponta au participat, marti, la receptia de ziua Reginei Elisabeta a Marii Britanii, organizata la Palatul Bragadiru,.

Antonescu, Ponta si Zgonea, la receptia de ziua Reginei Elisabeta a Marii Britanii.

Premierul Victor Ponta, presedintele Senatului, Crin Antonescu, si presedintele Camerei, Valeriu Zgonea, au participat, marti seara, la receptia organizata cu ocazia zilei Reginei Elisabeta II, cei prezenti toastand, potrivit obiceiului, pentru suveranul britanic si pentru seful statului roman, informeaza Mediafax. La receptia organizata la Palatul Bragadiru au fost prezenti si Printul Edward al Marii Britanii, conte de Wessex, impreuna cu sotia sa, Sophie, contesa de Wessex. Cei doi se se .

Un microbuz in care se aflau mai multi copii s-a rasturnat pe DN 58, in Caras-Severin

Un microbuz in care se aflau mai multi copii s-a rasturnat, joi seara, pe DN 58, in apropierea comunei Paltinis, din Caras-Severin. La locul accidentului au fost trimise mai multe ambulante. Soferul si trei.

LOVITURA fara precedent la Vatican. in acest urias scandal sunt implicati si mai multi tineri ROMANI

Un nou scandal de pedofilie pateaza imaginea Vaticanului! Mai multi adolescenti din Europa de Est, printre care si romani, sunt obligati sa intretina relatii sexuale cu preoti italieni. Declaratia.

LOVITURA fara precedent la Vatican. in acest urias scandal sunt implicati mai multi tineri ROMANI

Un nou scandal de pedofilie pateaza imaginea Vaticanului! Mai multi adolescenti din Europa de Est, printre care si romani, sunt obligati sa intretina relatii sexuale cu preoti italieni. Declaratia.

Un consortiu format din mai multi investitori incearca sa cumpere 315 sucursale ale RBS

Fondul care administreaza averea Bisericii Anglicane a intrat intr-un consortiu format din mai multi investitori, inclusiv lordul Rothschild, care incearca sa cumpere o retea de 315 sucursale ale Royal Bank of Scotland RBS), informeaza Financial Times.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )