Libnet.ro
UNICEF

12:45

Se afla la volan, cand a fost oprit de politisti pe o strada din Bistrita. Oamenilor legii nu le-a venit sa creada ce au vazut cand au deschis portbagajul - VIDEO

Antena3 Antena3,
Se afla la volan, cand a fost oprit de politisti pe o strada din Bistrita. Oamenilor legii nu le-a venit sa creada ce au vazut cand au deschis portbagajul - VIDEO

Doi tineri din Bistrita, in varsta de 31, si respectiv 34 de ani au fost retinuti de politisti. Acestia se aflau in trafic, cand oamenii legii, in urma unui control de rutina au descoperit ca cei doi. continuă pe Antena3

Un sofer a fost oprit de politie si amendat imediat. Cand a vazut ce scrie pe amenda, soferul a incremenit: Nu exista asa ceva in legea rutiera!

Un sofer a fost oprit de politie si amendat imediat. Cand a vazut ce scrie pe amenda, soferul a incremenit: Nu exista asa ceva in legea rutiera! Un sofer a fost amendat de politistii aflati intr-un filtru.

Mergea pe o strada din Resita, cand jandarmul a vazut un barbat imbracat in costum prabusit la pamant. S-a apropiat si a facut o descoperire si mai neasteptata(FOTO)

Mergea pe o strada din Resita, cand jandarmul a vazut un barbat imbracat in costum parbusit la pamant. S-a apropiat de el sa vada daca este bine, cand a facut o descoperire si mai.

Mergeau pe o sosea din Romania, cand au oprit brusc. Era chiar in fata lor! E incredibil, rar iti e dat sa vezi asa ceva! (FOTO+VIDEO)

Mergeau pe o sosea din Romania, cand au oprit brusc. Era chiar in fata lor! Un spectacol incredibil cum rar iti este dat sa vezi! O ursoaica se juca in mijlocul strazii cu puiul ei. Cei doi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )