Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ne aflam in cadrul celei mai mari transformari a sistemului din ultimii 26 de ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ne aflam in cadrul celei mai mari transformari a sistemului din ultimii 26 de ani

Ne aflam intr-un moment istoric in sistemul international, suntem martorii uneia dintre cele mai mari transformari de sistem din ultimii 26 de ani, a declarat, ieri, Iulian Fota, fost consilier prezidential si expert in probleme de securitate, la o conferinta cu privire la politica externa a tarii noastre, referindu-se la dezoccidentalizarea lumii si la necesitatea ca tarile sa se pozitioneze adecvat fata de acest fenomen, la anxietatea care stapaneste lumea politica de astazi si la un cod portocaliu sub care se afla regiunea Romaniei dupa anexarea Crimerii. continuă pe Ziarul Bursa

Istorie. Radovanu, unul dintre cele mai mari santiere arheologice din tara, dechis cercetarilor stiintifice

Santierul arheologic Radovanu din Baragan, unde au facut cercetari specialisti din tara si din strainatate, absolventi si studenti din S. A, Marea Britanie si Bulgaria, ajunge la Bucuresti.

Cine ar trebui sa il interpreteze pe noul James Bond: Tom Hardy si Idris Elba au cele mai mari sanse FOTO VIDEO

Tom Hardy, Idris Elba, Tom Hiddleston si Damian Lewis sunt creditati de publicatia The Guardian ca fiind actorii cu cele mai mari sanse sa il interpreteze pe James Bond daca Daniel Craig renunta la rolul spionului.

Unde se afla cel mai mic regat locuit din lume. Povestea pubului care s-a declarat ambasada pentru a scapa de legea antifumat

Tavolara, o insula de numai 5 kilometri patrati si cu doar 11 locuitori, care oricum nu stau acolo tot timpul, este cel mai mic regat locuit din lume. Si ca orice imparatie, are un rege, o stema si un arbore genealogic cu sange albastru, potrivit stirileprotv. ro.

Bankingnews: UniCredit Bank testeaza un credit ipotecar cu optiune de dare in plata, cu avans si costuri mai mari decat produsul standard

UniCredit Bank testeaza in cadrul agentiilor proprii un nou produs de creditare imobiliara, care prevede darea in plata, ca urmare a preconizatei aprobari de catre parlamentari a actului normativ care va reglementa pe piata bancara romaneasca conceptul de datio in solutum, scrie publicatia electronica Bankingnews. ro. Noul credit ipotecar este disponibil in lei si se diferentiaza fata de imprumutul standard nu numai prin optiunea pe care clientul o are de a da in plata bunul imobil in cazul in care nu-si mai poate plati ratele, ci si prin valoarea avansului, care difera in functie de destinatia imprumutului.

inmatricularile de masini noi din februarie 2016, cu 30,6% mai mari fata de aceeasi luna a anului trecut

In luna februarie a acestui an au fost inmatriculate 8. 098 de masini noi, in crestere cu 30,6% fata de aceeasi luna din 2015, cea mai vanduta marca ramanand Dacia, cu o cota de piata de circa 17%.

Este unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood. Astazi este de nerecunoscut

Este unul din marii actori de la Hollywood, dar astazi poate trece neobservat pe strada. Si asta pentru ca este de nerecunoscut.

Ministri de finante europeni au cerut taxe mai mari pentru tigarile electronice

Liderii finantelor din statele UE au convenit marti ca taxele pentru tigarile electronice ar trebui sa fie majorate considerabil pana in 2017, data fiind popularitatea acestora, transmite Reuters.

in Buzau, filialele celor mai mari partide, PSD si PNL, sunt macinate de razboaie interne

Daca in PNL, sefii de la Centru intentioneaza sa inlocuiasca actuala conducere cu fosti pesedisti, in PSD Buzau, s-au format doua grupari: una, care il sustine pe medicul Victor Ionita, format din oameni pusi in functii de Constantin Boscodeala, si cealalta, reformatoare, care il propune pentru Primaria Buzau pe omul de afaceri Constantin Toma, sustinut de Marcel Ciolacu, presedintele organizatiei judetene.

A murit Jon English, unul dintre cei mai cunoscuti cantareti australieni din lume

Jon English, celebrul cantaret australian, a incetat din viata chiar in timpul unei operatii la inima. Artistul avea 66 de ani, scrie theguardian. com. Muzicianul a murit pe masa de operatie,.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )