Libnet.ro
UNICEF

16:00

Aflati dupa gratii, Dan Voiculescu si Marian Vanghelie ii transmit premierului Ponta sfaturi politico-economice

Adevărul Adevărul,
Aflati dupa gratii, Dan Voiculescu si Marian Vanghelie ii transmit premierului Ponta sfaturi politico-economice

Dan Voiculescu i-a cerut premierului Victor Ponta, care tocmai ce s-a operat la genunchi in Turcia, sa solutioneze situatia grava in care se afla Romania, care trebuie urgent rezolvata. Si primarul suspendat al Sectorului 5, Marian Vanghelie, i-a scris premierului din arest. continuă pe Adevărul

Dan Voiculescu, scrisoare pentru Victor Ponta: Nu fiti populisti pretinzand ca va pasa de oameni

Dan Voiculescu i-a adresat, din spatele gratiilor, o scrisoare premierului Victor Ponta. Omul de afaceri afaceri prezinta situatia economica a Romaniei si ii cere primului ministru sa ia masuri.

Ce il sfatuieste Dan Voiculescu pe Victor Ponta

Dan Voiculescu i-a semnalat premierului Victor Ponta o situatie grava care trebuie urgent rezolvata, prilej cu care l-a sfatuit sa nu mai fie populist si sa actioneze legal, transparent, obiectiv si rapid.

Dan Voiculescu, scrisoare pentru Victor Ponta: Tabloul macroeconomic al Romaniei trebuie sa beneficieze de un mix inteligent de politici fiscale, bugetare si monetare

Adrian Maniutiu a prezentat, la Daily Income, o scrisoare semnata de profesorul Dan Voiculescu si adresata premierului Victor Ponta in care ii cere sa puna la punct o politica economica in cel mai scurt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )