Libnet.ro
UNICEF

15:00

Se aflau intr-un mall din Constanta, cand au vazut ceva cu totul neasteptat. Au scos imediat telefoanele: Asa ceva, doar la noi e posibil! (FOTO)

Antena3 Antena3,
Se aflau intr-un mall din Constanta, cand au vazut ceva cu totul neasteptat. Au scos imediat telefoanele: Asa ceva, doar la noi e posibil! (FOTO)

Se aflau intr-un mall din Constanta, cand au vazut ceva cu totul neasteptat. Pentru ca ploua foarte tare afara, un barbat a intrat cu masina in magazin ca sa-si puna televizorul, proaspat achizitionat,. continuă pe Antena3

Se aflau intr-o statie de autobuz din Resita, cand au vazut un barbat suspect. Cand si-au dat seama ce facea omul, au sunat imediat la 112. Au fost momente de panica totala

Se aflau intr-o statie de autobuz din Resita, cand au vazut un barbat suspect. Cand si-au dat seama ce facea omul, au sunat imediat la 112. Au urmat catevamomente de panica totala. Si asta pentru.

Oamenii au intrat pe geam intr-un apartament din Constanta si au avut parte de socul vietii lor: Colcaiau peste tot!

Imagini de cosmar intr-un apartament din Constanta. De mai bine de sase ani, oamenii din bloc se plang de mirosul puternic de putrefactie si de sobolani si gandaci care misuna in voie din cauza unei.

Jaf ca-n filme la o casa de schimb valutar din Constanta. Hotii au intrat prin acoperis si au furat 160.000 de euro

Jaf ca-n filmela o casa de schimb valutar din Constanta. Indivizi necunoscuti au spart acoperisul unui magazin, fara ca cineva sa-i observe, apoi au coborat in rapel pana in interiorul casei de.

VIDEO Activisti ai miscarii ecologiste Extinction Rebellion au ocupat un mall din Paris

Sute de protestatari, inclusiv membri ai miscarii ecologiste Extinction Rebellion XR), au ocupat sambata un centru comercial din sud-estul Parisului, impiedicand intrarea clientilor, pentru a atrage atentia asupra inactiunii guvernului in privinta schimbarilor climatice, informeaza agentiile AFP si DPA, citate de Agerpres.

Foc devastator la o manastire din Constanta! Imagini dramatice cu lacasul de cult care se prabuseste

UPDATE Manastirea din judetul Constanta a ars in totalitate. Potrivit informatiilor, va fi nevoie de reconstructie, iar partea ramasava fi demolata. ------------------- Un puternic incendiu a izbu.

Stirile ProTV: Cum a avut loc jaful din Constanta. Prada este uriasa - animatie grafica

Infractorii romani sunt din ce in ce mai inventivi, dovada ca la Constanta, indivizi inca necunoscuti, au escalat un centru comercial, au taiat acoperisul, si au coborat in rapel, intr-o casa de schimb valutar, de unde au furat 160 de mii de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )