Libnet.ro
UNICEF

05:30

AFP: Alegerile europene in cinci cifre

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AFP: Alegerile europene in cinci cifre

Alegatorii din cele 28 de state membre ale Uniunii Europene sunt chemati la urne, a noua oara in istoria europeana, pentru a-si alege reprezentantii in Parlamentul European PE), de la 23 la 26 mai, relateaza AFP, care prezinta cele mai importante cifre ale acestui scrutin. continuă pe Ziarul Bursa

Absenteismul a crescut constant la alegerile europene de-a lungul anilor

Scrutin dupa scrutin, alegerile europene mobilizeaza tot mai putini oameni - mai mult de jumatate din electorat nu se prezinta la vot, o proportie in mod particular spectaculoasa in est, dar care afecteaza si tarile fondatoare ale Uniunii Europene,.

Cineastii europeni lanseaza la Cannes un apel prin care indeamna cetatenii sa voteze la alegerile europene

Peste 500 de personalitati din lumea filmului au semnat un manifest, lansat marti la Festivalul International de la Cannes, prin care indeamna cetatenii sa voteze la alegerile europene, subliind ca este datoria noastra sa aparam Europa in fata extremistilor si a ideilor retrograde, care se raspandesc din nou ca o molima.

VIDEO Nigel Farage, atacat cu un milkshake in plina campanie pentru alegerile europene

Campania pentru alegerile europarlamentare din Marea Britanie nu este lipsita de incidente. Nigel Farage, liderul partidului Brexit si unul dintre principalii promotori ai iesirii din Uniunea Europeana, a fost lovit luni cu milkshake in timpul turneului sau electoral din Newcastle.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )