Libnet.ro
UNICEF

19:30

AFP: Noul presedinte francez Emmanuel Macron se confrunta cu primele tensiuni in tabara sa politica

România Liberă România Liberă,
AFP: Noul presedinte francez Emmanuel Macron se confrunta cu primele tensiuni in tabara sa politica

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, care isi va prelua oficial atributiile duminica, se confrunta cu primele tensiuni in tabara sa, La Republique en marche, in timp ce se pregateste pentru batalia decisiva de la alegerile legislative din luna iunie. continuă pe România Liberă

Emmanuel Macron a stabilit numele a 428 de candidati la alegerile parlamentare, insa mai raman 148 de locuri vacante

Partidul lui Emmanuel Macron a anuntat numele a 428 de candidati pentru alegerile parlamentare din franta de luna viitoare, prin care se spera ca noul presedinte va avea putere totala sa realizeze reformele promise. Peste jumatate dintre candidati provin din societatea civila, iar 7% sunt pensionari si studenti, potrivitThe Guardian.

Emmanuel Macron vorbeste despre varsta sotiei sale

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, a vazut o multime de comentarii misogine, a avut parte de multe critici si atacuri directe la familia sa, de-a lungul campaniei prezidentiale, potrivit.

Prima reactie a lui Emmanuel Macron cu privire la varsta sotiei sale, cu 25 de ani mai mare decat el

Emmanuel Macron, noul presedinte al Frantei, sustine ca misoginismul si homofobia sunt de vina pentru ipotezele lansate in presa, conform carora el nu poate fi indragostit de sotia sa care este cu.

Emmanuel Macron a fost coleg de clasa cu fiica lui vitrega

Toata lumea stie ca noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, este casatorit cu o femeie cu 24 de ani mai in varsta de cat el. Cu toate acestea, nu foarte multi stiu ca fiica sa vitrega.

Emmanuel Macron, despre varsta sotiei lui: Daca as fi avut eu cu 20 de ani mai mult.... Declaratia care arata cat de mult o iubeste

El este noul presedinte ales al Frantei, dar s-a intalnit cu o multime de comentarii misogine, critici si atacuri directe la familia sa, de-a lungul campaniei prezidentiale. in ciuda tuturor piedicilor, a castigat, iar controversata sa sotie de 64 de ani este acum una dintre cele mai in varsta prime-doamne ale Frantei.

Ce spune despre noul presedinte al Frantei romanul care i-a fost coleg o luna intr-un program american de documentare

Valeriu Turcan a fost coleg in 2006 cu Emmanuel Macron intr-un program de o luna in SUA, program al The German Marshall Fund GMF) pentru tineri lideri politici, jurnalisti, consultanti si lideri ai societatii civile. La acel moment, Turcan era consultant politic, iar Macron lucra la Inspection generale des finances, organism interministerial de control. Va fi un lider al UE, nu doar al Frantei, spune Turcan despre Macron.

Emmanuel Macron. Singuratatea unui presedinte

Francezii si-au ales drept presedinte un copil teribil. Emmanuel Macron are 39 de ani si aduce cu el in imaginarul simbolic al institutiei prezidentiale o multime de detalii atipice: e prea) tanar, i-a driblat pe toti carieristii unui parcurs politic clasic, a studiat filozofie, si-a permis o poveste de dragoste exceptionala, in raspar cu mentalitatea societatii.

Emmanuel Macron: Europa trebuie sa fie cuceritoare si protectoare pentru a se putea repune in miscare

Presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron, spera ca Europa sa se poata repune in miscare si sa fie, in acelasi timp, cuceritoare si protectoare. Mesajul publicat pe o retea sociala a fost difuzat cu ocazia Zilei Europei, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Emmanuel Macron: Pentru ca Europa sa se poata repune in miscare trebuie sa fie in acelasi timp cuceritoare si protectoare

Presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron, si-a exprimat marti seara speranta ca Europa sa se poata repune in miscare si ca ea sa fie in acelasi timp cuceritoare si protectoare, relateaza Belga, preluata de dhnet. be.

INFOGRAFIE Cum se pregateste Emmanuel Macron sa conduca Franta

Centristul Emmanuel Macron, care la numai 39 de ani a castigat alegerile prezidentiale din Franta si care a fost acuzat nu o data de dreapta ca este mostenitorul socialistului Francois Hollande, incearca sa-si formeze un executiv care, prin componenta lui, sa reprezinte un atu pentru miscarea sa politica En Marche! in perspectiva alegerilor legislative din iunie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )