Libnet.ro
UNICEF

01:05

Emmanuel Macron, despre varsta sotiei lui: Daca as fi avut eu cu 20 de ani mai mult.... Declaratia care arata cat de mult o iubeste

Adevărul Adevărul,
Emmanuel Macron, despre varsta sotiei lui: Daca as fi avut eu cu 20 de ani mai mult.... Declaratia care arata cat de mult o iubeste

El este noul presedinte ales al Frantei, dar s-a intalnit cu o multime de comentarii misogine, critici si atacuri directe la familia sa, de-a lungul campaniei prezidentiale. in ciuda tuturor piedicilor, a castigat, iar controversata sa sotie de 64 de ani este acum una dintre cele mai in varsta prime-doamne ale Frantei. continuă pe Adevărul

Emmanuel Macron vorbeste despre varsta sotiei sale

Noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, a vazut o multime de comentarii misogine, a avut parte de multe critici si atacuri directe la familia sa, de-a lungul campaniei prezidentiale, potrivit.

Theresa May a discutat cu presedintele-ales francez Emmanuel Macron despre Brexit

Premierul britanic Theresa May a dscutat despre Brexit cu presedintele-ales Emmanuel Macron, in urma victoriei sale in alegeri, a anuntat biroul ei de pe Downing Street, relateaza AFP.

Prima reactie a lui Emmanuel Macron cu privire la varsta sotiei sale, cu 25 de ani mai mare decat el

Emmanuel Macron, noul presedinte al Frantei, sustine ca misoginismul si homofobia sunt de vina pentru ipotezele lansate in presa, conform carora el nu poate fi indragostit de sotia sa care este cu.

Manifestatii violente in mai multe orase din Franta dupa victoria lui Emmanuel Macron

Dupa ce Emmanuel Macron a castigat in turul doi al alegerilor, in Franta au avut loc o serie de violente si manifestatii anticapitaliste in principalele orase, potrivit.

Emmanuel Macron raspunde celor care il critica pentru casnicia sa cu Brigitte Trogneux, cu 24 de ani mai in varsta: Acesti oameni sunt homofobi si misogini

Presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron, a raspuns zvonurilor rautacioase privind mariajul sau alaturi de Brigitte Trogneux, mai in varsta cu 25 de ani.

Emmanuel Macron a fost coleg de clasa cu fiica lui vitrega

Toata lumea stie ca noul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, este casatorit cu o femeie cu 24 de ani mai in varsta de cat el. Cu toate acestea, nu foarte multi stiu ca fiica sa vitrega.

Cozmin Gusa despre Emmanuel Macron: Elitele financiare isi impun favoritii

Consultantul politic, Cozmin Gusa, a comentat pentru Realitatea TV castigarea alegerilor prezidentiale din Franta de catre Emmanuel Macron. in opinia dl. Gusa, noul presedinte al Frantei este un om al sistemului, victoria sa electorala datorandu-se influentei elitelor financiare.

Cozmin Gusa, despre Emmanuel Macron: Elitele financiare isi impun favoritii

Consultantul politic Cozmin Gusa a comentat pentru Realitatea TV castigarea alegerilor prezidentiale din Franta de catre Emmanuel Macron. in opinia sa, noul presedinte al Frantei este un om al sistemului, victoria sa electorala datorandu-se influentei elitelor financiare.

VIDEO Manifestatii anticapitaliste in mai multe orase franceze, in urma alegerii lui Emmanuel Macron presedinte

Mai multe manifestatii anticapitaliste, unele afectate de incidente, au avut loc duminica seara, la Paris Nantes si Grenoble, in urma alegerii lui Emmanuel Macron presedinte al Republicii, relateaza AFP. Noua persoane au fost plasate in arest preventiv din 141 retinute la Paris.

Cine este Emmanuel Macron, noul presedinte al Frantei

Emmanuel Macron este noul presedinte al Frantei, dupa ce a castigat alegerile prezidentiale de ieri, conform exit poll-urilor, cu 65,5% din voturi. Iata 4 lucruri pe care poate nu le stiai despre Macron, cel mai tanar presedinte al Frantei din istorie.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )