Libnet.ro
UNICEF

22:15

Agentia Europeana a Medicamentului permite extragerea a sase doze de vaccin dintr-o fiola Pfizer, in loc de cinci

Adevărul Adevărul,
Agentia Europeana a Medicamentului permite extragerea a sase doze de vaccin dintr-o fiola Pfizer, in loc de cinci

Agentia Europeana a Medicamentului a actualizat vineri prospectul vaccinului PfizerBioNTech, permitand ca din fiecare fiola sa fie extrase sase doze de vaccin, fata de cinci. continuă pe Adevărul

Agentia Europeana pentru Medicamente a aprobat extragerea unei a sasea doze din fiolele de vaccin Pfizer. Cum arata seringa speciala

Agentia pentru medicamente a UE a actualizat informatiile privind vaccinul PfizerBioNTech contra coronavirusului, noile informatii precizand ca fiecare fiola contine sase doze de vaccin, potrivit site-ului oficial al Agentiei.

Agentia Europeana a Medicamentului autorizeaza vaccinul Moderna impotriva COVID-19

Agentia Europeana a Medicamentului EMA) a dat miercuri unda verde utilizarii vaccinului impotriva covid-19 al companiei americane in domeniul biotehnologiei Moderna, relateaza AFP.

Agentia Europeana pentru Medicamente ar putea da undaverde pentru extragerea a sase doze dintr-o fiola a vaccinului anti-Covid Pfizer-BioNTech

Agentia Europeana pentru Medicamente ar putea da undaverde pentru extragerea a sase doze dintr-o fiola a vaccinului anti-Covid Pfizer-BioNTech, in loc de cinci, a spus miercuri un oficial UE pentru.

CORONAVIRUS |Agentia Europeana pentru Medicamente a avizat folosirea vaccinului Moderna in UE

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a avizat utilizarea vaccinului Moderna in Uniunea Europeana. Acesta este al doilea vaccin anti-COVID-19 care primeste avizulEMA pentru a fi administrat in statele di.

Agentia Europeana pentru Medicamente amana decizia in privinta vaccinului produs de Moderna

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) a anuntat luni seara, la Amsterdam, amanarea pana miercuri a deciziei cu privire la recomandarea utilizarii unui al doilea vaccin impotriva COVID-19, transmite dpa.

Agentia Europeana pentru Medicamente recomanda autorizarea vaccinului Moderna

Agentia Europeana pentru Medicamente EMA) recomanda autorizarea conditionata a vaccinului dezvoltat impotriva maladiei COVID-19 de compania americana Moderna, conform DPA.

Agentia Europeana pentru Medicamente da unda verde pentru vaccinul Moderna Urmeaza aprobarea Comisiei Europene

Agentia Europeana pentru Medicamente recomanda utilizarea vaccinului antiCovid produs de compania americana Moderna. Vaccinul este atat sigur, cat si eficace, se arata in recomandarile agentiei europene. Utilizarea acestuia a fost deja autorizata in SUA, Canada si Israel.

Agentia Europeana pentru Medicamente amana decizia in legatura cu autorizarea vaccinului anti-COVID de la Moderna

Luni seara, Agentia Europeana pentru Medicamente a anuntat ca decizia cu privire la aprobarea vaccinului anti-COVID produs de compania Moderna va fi amanata pana miercuri, 6 ianuarie. Serul a fost aprobat deja i.

Uniunea Europeana a contractat 2,3 miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19! Parlamentul European: Putem fi liberi din nou

Reprezentantii Parlamentului European au anuntat joi ca Uniunea Europeana a contractat 2. 3 miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19: Iesirea din aceasta pandemie este vaccinarea.

Comisia Europeana a autorizat vaccinul Moderna Este al doilea vaccin anti-Covid autorizat in EU

Comisia Europeana a autorizat miercuri vaccinul anti-Covid realizat de Moderna, dupa ce Agentia Europeana pentru Medicamente a recomandat utilizarea acestui vaccin. Vaccinul produs de Moderna este al doilea vaccin autorizat in UE, dupa cel produs de Pfizer.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )