Libnet.ro
UNICEF

15:00

Uniunea Europeana a contractat 2,3 miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19! Parlamentul European: Putem fi liberi din nou

Antena3 Antena3,
Uniunea Europeana a contractat 2,3 miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19! Parlamentul European: Putem fi liberi din nou

Reprezentantii Parlamentului European au anuntat joi ca Uniunea Europeana a contractat 2. 3 miliarde de doze de vaccin impotriva COVID-19: Iesirea din aceasta pandemie este vaccinarea. continuă pe Antena3

Agentia Europeana a Medicamentului permite extragerea a sase doze de vaccin dintr-o fiola Pfizer, in loc de cinci

Agentia Europeana a Medicamentului a actualizat vineri prospectul vaccinului PfizerBioNTech, permitand ca din fiecare fiola sa fie extrase sase doze de vaccin, fata de cinci.

Uniunea Europeana negociaza cu Pfizer si BioNTech achizitionarea a inca 300 de milioane de doze de vaccin anti-COVID-19

Uniunea Europeana incerarca sa obtina o suplimentare a dozelor de vaccin anti-COVID-19. Reprezentantii blocului comunitar negociaza cu companiile Pfizer si BioNTech o dublare a stocurilor de vaccin.

UNICEF: Romania, pe locul al doilea in Uniunea Europeana la rata de nastere in randul mamelor adolescente

Romania este pe locul al doilea in Uniunea Europeana la rata de nastere in randul mamelor adolescente, sarcina in adolescenta avand numeroase consecinte negative asupra viitoarelor mame, precum si costuri sociale si economice, arata un studiu realizat de UNICEF impreuna cu Asociatia SAMAS in Romania.

Peste un milion de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate in Uniunea Europeana

Peste un milion de locuitori ai Uniunii Europene au primit o doza de vaccin impotriva COVID-19, danezii, germanii si italienii aflandu-se pe primele locuri, potrivit unui bilant stabilit de AFP.

UE a incheiat un acord cu PfizerBioNTech pentru alte 300 de milioane de doze de vaccin

Uniunea Europeana UE) a incheiat un nou acord cu PfizerBioNTech pentru achizitionarea a inca 300 de milioane de doze de vaccin COVID-19, a anuntat vineri presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, potrivit Agerpres, care citeaza Reuters si dpa.

Coronavirus: UE a ajuns la un nou acord cu Pfizer, comanda totala se dubleaza pana la 600 de milioane de doze de vaccin

Uniunea Europeana a ajuns la un acord cu Pfizer si BioNTech pentru alte 300 de milioane de doze din vaccinul lor contra Covid-19, dubland comanda facuta la aceste companii, a anuntat vineri sefa Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, citata de Reuters.

Vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de Moderna, aprobat in Uniunea Europeana cu o conditie

Vaccinul impotriva COVID-19 dezvoltat de compania Moderna a fost aprobat de Agentia Europeana pentru Medicamente, insa cu o conditie: vaccinul sa fie administrat doar persoanelor peste 18 ani.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,264 seconds )