Libnet.ro
UNICEF

20:30

Agentia Europeana pentru Medicamente: Datele Pfizer BioNTech si Moderna privind vaccinurile lor anti-COVID-19 sunt foarte solide

B1 B1,
Agentia Europeana pentru Medicamente: Datele Pfizer BioNTech si Moderna privind vaccinurile lor anti-COVID-19 sunt foarte solide

Emer Cooke, directorul executiv al Agentiei Europene pentru Medicamente EMA), a declarat ca datele prezentate agentiei de catre companiile PfizerBioNTech si Moderna cu privire la vaccinurile lor anti-COVID-10. continuă pe B1

Agentia Europeana pentru Medicamente: Datele privind vaccinul Pfizer, foarte solide Cand va fi finalizata evaluarea datelor

Datele prezentate Agentiei Europene pentru Medicamente EMA) de catre PfizerBioNTech si Moderna cu privire la vaccinurile lor dezvoltate impotriva maladiei COVID-19 sunt foarte solide, conform unui anunt facut joi de directorul executiv al EMA, Emer Cooke, transmit Reuters si Agerpres.

Rusia si China nu au solicitat Agentiei Europene pentru medicamente aprobarea vaccinurilor anti-Covid dezvoltate de acestea

Rusia si China nu au solicitat autorizatia Agentiei Europene pentru Medicamente EMA) pentru vaccinurile lor impotriva COVID-19, a declarat directorul executiv al EMA, Emer Cooke, pentru La Reppublica, citata de Agerpres.

Administratia pentru Alimente si Medicamente (SUA) confirma eficienta de 95% a vaccinului anti-COVID realizat de Pfizer-BioNTech

Agentia Medicamentului din SUA a confirmat eficienta de 95% a vaccinului realizat de Pfizer-BioNTech. Evaluarea a fost realizata de catre agentia din Statele Unite inainte de aprobarea serului pentru vaccinarea.

SUA: O comisie a FDA recomanda aprobarea utilizarii vaccinului Pfizer-BioNTech pentru cazuri de urgenta

O comisie consultativa importanta a Administratiei pentru Medicamente si Alimente FDA) din SUA a recomandat, joi, aprobarea vaccinului pentru Covid-19 al companiilor Pfizer si BioNTech, pentru folosirea in regim de urgenta la persoanele cu varste de peste 16 ani, aceasta fiind ultimul pas inainte ca FDA sa isi dea acordul final pentru distribuirea pe scara larga a primelor doze la nivel national.

Raportului Agentiei Americane pentru Medicamente despre vaccinul Pfizer: Are un profil de siguranta excelent

Sase persoane au murit in timpul testarii vaccinului Pfizer, potrivit agentiei SUA pentru medicamente. Documentele Food and Drug Administration FDA), publicate pe 8 decembrie, indica sase decese in Statele Unite, in timpul testului pentru vaccinul contra Covid-19, realizat de Pfizer si BioNTech. in raport se mai spune ca decesele nu au legatura cu vaccinul, care are un profil de siguranta excelent si ca toate decesele reprezinta evenimente care apar la o rata similara, la populatia din grupele de varsta unde acestea au avut loc.

Atac cibernetic la Agentia Europeana a Medicamentelor. Documentatia vaccinului BioNTechPfizer a fost accesata ilegal

Compania medicala germana BioNTech a anuntat, miercuri seara, ca documentatia de aprobare a vaccinului anti-Covid-19 dezvoltat impreuna cu firma americana Pfizer a fost accesata ilegal in atacul cibernetic care a vizat Agentia Europeana a Medicamentelor.

CORONAVIRUS |Arabia Saudita a aprobat vaccinul Pfizer-BioNTech

Arabia Saudita a aprobat joi utilizarea noului vaccin coronavirus Pfizer-BioNTech, devenind astfel a doua tara din Golf, dupa Bahrain, care permite utilizarea medicamentului. Autoritatea Saudita pentru Alimente .

Agentia Europeana a Medicamentului, vizata de hackeri. Politia olandeza a deschis o ancheta

Agentia Europeana a Medicamentului EMA), care delibereaza in prezent cu privire la autorizarea mai multor vaccinuri impotriva COVID-19, a anuntat miercuri ca a fost victima unui atac cibernetic.

Statele Unite sa pregatesc sa aprobe vaccinul anti-COVID-19 al Pfizer si BioNTech pentru utilizarea de urgenta

O comisie consultativa importanta a Administratiei pentru Medicamente si Alimente FDA) din SUA a recomandat, joi, aprobarea vaccinului pentru Covid-19 al companiilor Pfizer si BioNTech, pentru folosirea in regim de urgenta la persoanele cu varste de peste 16 ani, aceasta fiind ultimul pas inainte ca FDA sa isi dea acordul final pentru distribuirea pe scara larga a primelor doze la nivel national, transmite CNBC.

Raportului Agentiei Americane pentru Medicamente despre vaccinul Pfizer: Are un profil de siguranta excelent

Documentele Food and Drug Administration FDA), publicate pe 8 decembrie, indica sase decese in Statele Unite, in timpul testului pentru vaccinul contra Covid-19, realizat de Pfizer si BioNTech. in raport se mai spune ca decesele nu au legatura cu vaccinul, care are un profil de siguranta excelent si ca toate decesele reprezinta evenimente care apar la o rata similara, la populatia din grupele de varsta unde acestea au avut loc.

ştiri de la B1

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3308 seconds )