Libnet.ro
UNICEF

14:00

Agentiile de informatii din SUA sustin ca Iran si Rusia au incercat sa intervina in alegerile prezidentiale americane

B1 B1,
Agentiile de informatii din SUA sustin ca Iran si Rusia au incercat sa intervina in alegerile prezidentiale americane

John Ratcliffe, directorul Serviciilor Nationale de Informatii din SUA, sustine ca atat Rusia, cat si Iran au incercat sa intervina in alegerile prezidentiale americane din 2020, transmite Reuters. Oficialul. continuă pe B1

Veste trista pentru fanii Fast and Furious. Anuntul oficial venit din SUA

Dupa aproape doua decenii de la prima parte a celei mai de succes serii din istoria Universal Studios, fanii Fast and Furious au primit o veste rea. Anuntul despre franciza a fost facut in urma cu putin timp. Anunt important pentru fanii filmului Fast and Furious Seria Fast and Furious se va incheia odata cu .

ANDREI RADULESCU, BT: Volatilitatea din piata americana de actiuni va persista pana la comunicarea rezultatului alegerilor din SUA

Volatilitatea din pietele financiare internationale a persistat la un nivel ridicat in octombrie, in zona maximelor din iunie, evolutie influentata de factori precum intensificarea crizei sanitare, contextul electoral din Statele Unite, incertitudinile privind Brexit si relatiile dintre principalele blocuri economice ale lumii pe viitor, arata Andrei Radulescu, economist-sef la Banca Transilvania, intr-un raport de analiza. Acesta puncteaza ca volatilitatea din piata americana de actiuni va persista cel putin pana la comunicarea rezultatului alegerilor din SUA si datelor privind eficacitatea vaccinurilor.

Microsoft a dezactivat o retea uriasa de hackeri rusi care ar fi putut sa perturbe alegerile din SUA

Microsoft a anuntat ieri ca a dezactivat peste 90% din echipamentele utilizate de o banda de infractori cibernetici vorbitori de limba rusa pentru a controla o retea uriasa de computere care avea potentialul sa perturbe alegerile din Statele Unite, transmite Reuters.

Polonia ar putea cumpara tehnologie nucleara in valoare de 18 miliarde de dolari din SUA

SUA continua planurile privind cooperarea in domeniul energiei nucleare in statele din Europa de Est, dupa acordul incheiat cu statul Roman privind reactoarele 2 si 3 de la Cernavoda. Polonia ar putea cumpara la.

Polonia ar putea cumpara tehnologie nucleara de 18 miliarde de dolari din SUA

SUA si Polonia au incheiat un acord de cooperare in domeniul energiei nucleare, conform caruia Polonia ar putea cumpara tehnologie nucleara in valoare de 18 miliarde de dolari de la companii americane, a anuntat luni Departamentul american al Energiei, transmite Reuters citata de Agerpres.

Polonia ar putea cumpara tehnologie nucleara in valoare de 18 miliarde de dolari din SUA

SUA si Polonia au incheiat un acord de cooperare in domeniul energiei nucleare, conform caruia Polonia ar putea cumpara tehnologie nucleara in valoare de 18 miliarde de dolari de la companii americane, a anuntat luni Departamentul american al Energiei, transmite Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )