Libnet.ro
UNICEF

00:07

Polonia ar putea cumpara tehnologie nucleara in valoare de 18 miliarde de dolari din SUA

B1 B1,
Polonia ar putea cumpara tehnologie nucleara in valoare de 18 miliarde de dolari din SUA

SUA continua planurile privind cooperarea in domeniul energiei nucleare in statele din Europa de Est, dupa acordul incheiat cu statul Roman privind reactoarele 2 si 3 de la Cernavoda. Polonia ar putea cumpara la. continuă pe B1

Polonia ar putea cumpara tehnologie nucleara de 18 miliarde de dolari din SUA

SUA si Polonia au incheiat un acord de cooperare in domeniul energiei nucleare, conform caruia Polonia ar putea cumpara tehnologie nucleara in valoare de 18 miliarde de dolari de la companii americane, a anuntat luni Departamentul american al Energiei, transmite Reuters citata de Agerpres.

Polonia ar putea cumpara tehnologie nucleara in valoare de 18 miliarde de dolari din SUA

SUA si Polonia au incheiat un acord de cooperare in domeniul energiei nucleare, conform caruia Polonia ar putea cumpara tehnologie nucleara in valoare de 18 miliarde de dolari de la companii americane, a anuntat luni Departamentul american al Energiei, transmite Reuters.

Care va fi soarta uraniului din Romania: Administratia de Mediu a cerut insolventa Companiei Uraniului intre timp, Nuclearelectrica ar putea cumpara uzina de la Feldioara

Administratia Fondului pentru Mediu a cerut in urma cu o luna insolventa Companiei Nationale a Uraniului CNU), solicitand in acelasi timp si desemnarea in calitate de administrator judiciar un consortiu format din Rovigo SPRL si Trust Insolvency SPRL, potrivit unui document consultat de HotNews. ro. De fapt, Administratia de Mediu s-a introdus ca parte intr-un dosar de deschidere a procedurii insolventei, care se afla pe rolul Tribunalului Bucuresti inca din februarie 2020. Ce s-ar putea intampla de acum inainte?.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2081 seconds )