Libnet.ro
UNICEF

18:30

AGENTIILE DE PRESA: in Belgia numarul deceselor cauzate de COVID-19 a depasit pragul de 1.000

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: in Belgia numarul deceselor cauzate de COVID-19 a depasit pragul de 1.000

Numarul deceselor cauzate de pandemia COVID-19 in Belgia a depasit 1. 000, iar cel al persoanelor infectate cu noul coronavirus a trecut de 15. 000, indica un comunicat difuzat joi la pranz de autoritatile medicale federale belgiene, au relatat joi AFP si cotidianele Le Soir si La Derniere Heure. continuă pe Ziarul Bursa

Bilant COVID-19 in Italia: numarul deceselor a ajuns la aproape 12.500

Protectia Civila din Italia a anuntat un nou buletin grav: numarul deceselor este in continuare in crestere, 837 intr-o zi, in timp ce luni au fost 812, persoane vindecate - 1. 109, scrie La Repubblica.

Alte trei persoane au murit in urma infectarii cu noul coronavirus. Numarul deceselor ajunge la 72

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul tip de coronavirus ajunge la 72, dupa ce alte trei personane au murit in judetele Ialomita si Hunedoara. Este vorba despre doua femei si un barbat, de peste 60 de ani.

Numarul deceselor provocate de coronavirus ar putea creste in SUA la 200.000, potrivit unui inalt oficial din domeniul sanatatii

Numarul deceselor provocate de coronavirus din Statele Unite ar putea ajunge la 200. 000, a avertizat duminica cel mai important expert guvernamental in domeniul bolilor infectioase, in timp ce New York, New Orleans si alte orase majore au facut apel pentru mai multe materiale medicale, transmite Reuters.

O femeie dializata, rapusa de infectia cu COVID-19. Numarul deceselor ajunge la 5 in judetul Ialomita

Inca un deces din cauza coronavirusului a fost inregistrat in judetul Ialomita, numarul celor care au pierdut lupta cu boala ajungand la 5. Este vorba despre o femeie, in varsta, de 60 de ani, dializata, a anuntat Grupul de Comunicare Strategica.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )