Libnet.ro
UNICEF

08:30

Alte trei persoane au murit in urma infectarii cu noul coronavirus. Numarul deceselor ajunge la 72

Adevărul Adevărul,
Alte trei persoane au murit in urma infectarii cu noul coronavirus. Numarul deceselor ajunge la 72

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul tip de coronavirus ajunge la 72, dupa ce alte trei personane au murit in judetele Ialomita si Hunedoara. Este vorba despre doua femei si un barbat, de peste 60 de ani. continuă pe Adevărul

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul coronavirus urca la 69: Un barbat din Suceava, gasit pozitiv abia dupa ce a murit singur in casa

Un barbat de 56 de ani din Suceava este cel de-al 69-lea caz de deces in urma infectarii cu noul coronavirus. Acesta a fost gasit mort la domiciliu, apoi a fost testat pentru virusul SARS-Cov-2, rezultatul fiind pozitiv.

Al 47-lea deces in urma infectarii cu noul coronavirus: Un barbat de 77 de ani din Hunedoara

Un barbat de 77 de ani din Hunedoara a murit dupa ce a contactat noul tip de coronavirus, acesta fiind cazul de deces cu numarul 47, au anuntat oficialitatile. Barbatul fusese confirmat pozitiv la testul pentru depistarea infectarii cu SARS-CoV-2.

Bilantul deceselor ajunge la 46 in Romania. Doi barbati au murit dupa ce au fost infectati cu noul coronavirus

Numarul deceselor in urma infectarii cu noul coronavirus a ajuns luni la pranz la 46, dupa ce alti doi pacienti care au contactat virusul si-au pierdut viata. Este vorba de doi barbati, de 57 si de 70 de ani, ambii avand contact cu cazuri confirmate de infectare.

Alte 13 persoane infectate cu coronavirus au murit. Pacientii cu varsta cuprinsa intre 40-80 de ani se aflau la Spitalul Judetean Suceava. Bilantul in Romania a ajuns la 65 de decese

Au fost raportate inca 13 decese ale unor persoane testate pozitiv cu noul coronavirus. Cei 13 pacienti se aflau internati in Spitalul Judetean de Ugenta Suceava. Bilantul persoanelor decedate in Romania a ajuns la 65.

Fostul fotbalist roman Avram Goia a decedat in Spania din cauza infectarii cu noul coronavirus

Fostul fotbalist roman, Avram Goia, a decedat in Spania, la varsta de 61 de ani din cauza infectarii cu noul coronavirus. Avram Goia a activat la echipa Olimpia Satu Mare si de mai multi ani era stabilit in.

Pandemia Covid 19. Expertii recomanda Italiei schimbarea strategiei de combatere a infectarii cu noul coronavirus

Medici epidemiologi italieni si chinezi spun ca pentru a stopa raspandirea coronavirusului ar trebui identificati bolnavii acasa si separati de familii.

Oficial de la Casa Alba: intre 100.000 si 200.000 de americani vor muri. Alte cateva milioane vor fi infectati cu noul coronavirus

Milioane de americani vor fi infectati cu noul coronavirus si intre 100. 000 si 200. 000 vor muri, a avertizat duminica, principalul expert in boli infectioase al guvernului Statelor Unite, in timp ce oamenii din.

Grupul de Comunicare Strategica: inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 29

Grupul de Comunicare Strategica anunta inca 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numarul total ajungand la 29. Toate persoanele decedate sunt din judetul Arad.

Un paramedic ISU Vaslui, suspect de COVID-19. Tanarul lucra pe autospeciala care transporta pacientii confirmati cu noul coronavirus

Un angajat al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Vaslui este suspectat de infectie cu noul coronavirus, fiind testat pentru COVID-19. Tanarul lucreaza in prima linie a echipajelor de prim ajutor SMURD, TIM, MANTRA).

Un angajat al Metrorex, confirmat pozitiv cu noul Coronavirus

Metrorex anunta ca un controlor de acces la metrou, la statia Laminorului, a fost depistat cu noul Coronavirus, luni, 30 martie. Angajatul, un barbat in varsta de 49 de ani, are atributii de supraveghere a accesului in statie. Barbatul se afla in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )