Libnet.ro
UNICEF

16:30

AGENTIILE DE PRESA: Dolarii care ajung in SUA din Asia intra in carantina

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Dolarii care ajung in SUA din Asia intra in carantina

Bancnotele de dolari care ajung in SUA dupa ce au circulat in Asia vor intra in carantina, pentru a limita riscul de propagare a noului coronavirus, a anuntat vineri o purtatoare de cuvant al Bancii Centrale americane Fed), informeaza AFP. continuă pe Ziarul Bursa

Dolarii care ajung in SUA intra in carantina

Bancnotele de dolari care ajung in SUA dupa ce au circulat in Asia vor intra in carantina, pentru a limita riscul de propagare a noului coronavirus, a anuntat vineri o purtatoare de cuvant a Bancii Centrale americane Fed), informeaza AFP.

Cati bani a primit Gina Pistol pentru sezonul 3 din Asia Express. Smiley incaseaza suma asta intr-o singura seara

Gina Pistol este gazda Asia Express de la Antena 1 din 2018, cand a debutat emisiunea pe sticla. Reality show-ul se bucura de un succes rasunator, emisiile fiind de cele mai multe ori lider de audienta la toate categoriile de public. Cu toate acestea, suma pe care o incaseaza blondina nu depaseste banii pe care .

AGENTIILE DE PRESA: Rusia a anulat editia din acest an a Forumului Economic International de la Sankt Petersburg

Rusia a anulat editia din acest an a Forumului Economic International de la Sankt Petersburg, ca masura de precautie fata de epidemia de coronavirus, a declarat joi prim-adjunctul primului ministru, Andrei Belusov, citat de agentia de presa rusa Interfax, relateaza Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )