Libnet.ro
UNICEF

18:46

Cati bani a primit Gina Pistol pentru sezonul 3 din Asia Express. Smiley incaseaza suma asta intr-o singura seara

Playtech Playtech,
Cati bani a primit Gina Pistol pentru sezonul 3 din Asia Express. Smiley incaseaza suma asta intr-o singura seara

Gina Pistol este gazda Asia Express de la Antena 1 din 2018, cand a debutat emisiunea pe sticla. Reality show-ul se bucura de un succes rasunator, emisiile fiind de cele mai multe ori lider de audienta la toate categoriile de public. Cu toate acestea, suma pe care o incaseaza blondina nu depaseste banii pe care . continuă pe Playtech

Putini romani stiu! Cati bani primea regimul Ceausescu pentru repatrierea etnicilor germani

Putini romani stiu detaliile financiare ale repatrierii etnicilor germani din Romania.

Ce a facut, de fapt, Smiley in timpul in care Gina Pistol se afla in Asia pentru filmarile la Asia Express. Tocmai acum s-a aflat!

Toata lumea il cunoaste pe Smiley si, la fel de bine, toata lumea a aflat, de ceva vreme, de relati sa cu Gina Pistol. in timp ce Gina se afla la Asia Express, la filmari, Smiley si-a ocupat timpul cu proiecte profitabile, din toate punctele de vedere. Ce a facut, de fapt, Smiley in timpul .

Pavel Bartos s-a certat rau cu Gina Pistol, intr-o emisiune. Nu vi l-ati fi imaginat vreodata atat de suparat

Prezentatorul Romanii au Talent, Pavel Bartos, s-a enervat in cadrul unei emisiuni, pornind o cearta cu Gina Pistol. Aceasta a facut un gest pe care actorul nu il agreaza, intrecandu-i limita. Pavel Bartos s-a certat rau cu Gina Pistol, intr-o emisiune in urma emisiuni Serviti, va rog, Pavel Bartos a avut o reactie iesita din .

Cat este marele premiu la Romanii au Talent. Pentru cati bani se lupta concurentii

Pentru marele premiu de la Romanii au Talent, multi concurenti au dat dovada de curaj si talent, dar nu toti au putut sa impresioneze juratii. Afla pentru ce premiu se bat acum concurentii si de ce conteaza asa mult. Cat este marele premiu la Romanii au Talent Sezonul cu numarul 10 a adus pana in .

Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul de Andreea Balan. Ce scrie in contractul prenuptial

George Burcea si Andreea Balan nu mai formeaza un cuplu. Sotul artistei a plecat din locuinta in care statea cu aceasta si s-a mutat in casa unui prieten. in cazul unui divort, Andreea Balan ar ramane cu o avere, iar actorul cu nimic. Iata de ce. Cu cati bani va ramane George Burcea, dupa divortul .

Cati bani ar putea castiga Simona Halep la Indian Wells. Adversara care i-ar putea incurca toate planurile

Ca in fiecare an, si anul acesta turneul de Grand Slam de la Indian Wells, datorita premiilor si valoarea la care se ridica an de an, va fi si acum punctul de atractie in sportul alb. Cati bani ar putea castiga Simona Halep la Indian Wells Turneul de laIndian Wells este considerat in lumea tenisului .

Scandal intre George Burcea si Dan Capatos. A primit bani sotul Andreei Balan pentru aparitiile la Antena 1?

Dupa ce s-a spus despre el ca ar fi primit o anumitp suma de bani pentru a aparea la televizor, George Burcea tuna si fulgera. Acesta a intrat in atentia presei dupa ce Andreea Balan a dat vestea despartirii, iar apoi a fost prins drogat la volan. Scandal intre George Burcea si Dan Capatos Acuzatiile .

Ce suma colosala a primit Meghan Markle pentru o secunda de filmare. Raspunsul ei i-a uluit pe toti

Sotia printului Harry, Meghan Markle, a primit o suma uriasa doar pentru o secunda de filmare. Producatorii de la Hollywood au venit cu aceasta propunere dupa ce aceasta a iesit din drepturile Casei Regale. Raspunsul ei i-a lasat pe multi cu gura cascata. Ce suma colosala a primit Meghan Markle pentru o secunda de filmare.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Virgil Popescu, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei

ACTUALIZARE - Virgil Popescu a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Membrii Comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, reunite, au acordat 24 voturi pentru, 4 voturi impotriva si 3 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Ioan Marcel Bolos, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene a fost avizat pozitiv de catre comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Au fost acordate 12 voturi pentru, 5 voturi impotriva si 5 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Bogdan Aurescu, ministrul propus al Afacerilor Externe a primit aviz pozitiv pentru a treia oara consecutiv. in favoarea sa au votat 23 de parlamentari, iar 7 s-au exprimat impotriva.

ULTIMA ZI DE AUDIERI PENTRU MINISTRII DIN CABINETUL CITU Marcel Vela, aviz pozitiv pentru functia de ministru al Afacerilor Interne

ACTUALIZARE - Marcel Vela a primit aviz favorabil pentru functia de ministru al Afacerilor Interne din partea Comisiilor reunite pentru aparare ale Camerei Deputatilor si Senatului. S-au inregistrat 17 voturi pentru, 5 impotriva si doua abtineri. --- * ACTUALIZARE - Virgil Popescu a primit aviz pozitiv pentru functia de ministru al Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Membrii Comisiilor de specialitate din Camera Deputatilor si Senat, reunite, au acordat 24 voturi pentru, 4 voturi impotriva si 3 abtineri. --- * ACTUALIZARE - Ioan Marcel Bolos, propus pentru functia de ministru al Fondurilor Europene a fost avizat pozitiv de catre comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului. Au fost acordate 12 voturi pentru, 5 voturi impotriva si 5 abtineri.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )