Libnet.ro
UNICEF

11:15

AGENTIILE DE PRESA: Germania elaboreaza o serie de masuri pentru renuntarea treptata la interdictii dupa 19 aprilie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Germania elaboreaza o serie de masuri pentru renuntarea treptata la interdictii dupa 19 aprilie

Germania elaboreaza o lista de masuri - printre care obligativitatea purtarii mastilor sanitare in locuri publice, limitarea adunarilor si accelerarea anchetelor epidemiologice - a caror punere in practica ar urma, potrivit autoritatilor de la Berlin, sa permita renuntarea treptata, incepand cu 19 aprilie, la interdictiile de circulatie impuse pentru limitarea raspandirii epidemiei COVID-19, transmite Reuters luni. continuă pe Ziarul Bursa

Germania elaboreaza o serie de masuri pentru renuntarea treptata la interdictii dupa 19 aprilie

Germania elaboreaza o lista de masuri - printre care obligativitatea purtarii mastilor sanitare in locuri publice, limitarea adunarilor si accelerarea anchetelor epidemiologice - a caror punere in practica ar urma, potrivit autoritatilor de la Berlin,.

AGENTIILE DE PRESA: Germania se asteapta ca IMM-urile sa acceseze masiv imprumuturile garantate de stat

Germania se asteapta la o cerere semnificativa de la IMM-uri pentru imprumuturile garantate de stat, de pana la 800. 000 euro 863. 120 dolari) pe care Guvernul le ofera pentru a le ajuta sa supravietuiasca efectelor negative ale pandemiei de coronavirus COVID-19), au anuntat ministrii de Finante si Economie, citati de Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )