Libnet.ro
UNICEF

01:05

AGENTIILE DE PRESA: Germania se indreapta spre cea mai severa recesiune de la criza financiara din 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Germania se indreapta spre cea mai severa recesiune de la criza financiara din 2009

Consiliul inteleptilor - cei cinci economisti care sfatuiesc Guvernul de la Berlin - au avertizat luni ca pandemia de coronavirus COVID-19) va provoca Germaniei cea mai severa recesiune de la criza financiara globala din 2009, transmit Reuters si Bloomberg. continuă pe Ziarul Bursa

AGENTIILE DE PRESA: increderea consumatorilor americani inregistreaza cea mai mare scadere de dupa criza din 2008

Nivelul de incredere in randul consumatorilor americani a inregistrat in martie cea mai mare scadere de dupa criza din 2008, consemneaza ziarul Los Angeles Times, citat de dpa. Evolutia se bazeaza partial pe date dinaintea crizei coronavirusului.

Cea mai profitabila afacere in plina criza. Fetele castiga si 12.000 de euro pe luna, veniturile au explodat pe internet

Izolarea la domiciul vine cu beneficiile ei. Desi multi spun ca este o metoda neortodoxa de a castiga bani, acest loc de munca va exista multa vreme de acum incolo. Iar cum totul s-a mutat, in aceste vremuri grele, pe Internet, industria de videochat a cunoscut un real succes, devenind cea mai profitabila afacere in .

Ar putea fi cea mai mare biblioteca din lume: povestea fascinanta a acestei creatii fantastice

Fascinatia unor pentru lectura a atins cote fascinante, in contextul in care cineva a decis sa realizeze cea mai mare biblioteca din lume, de dragul cartilor. Un olandez a investit o cantitate semnificativa de timp si efort in materializarea unui proiect neobisnuit, pe un perete. Nu este prima oara cand ai vazut manifestari artistice pe .

AGENTIILE DE PRESA: Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani

Dolarul a inregistrat cel mai mare declin saptamanal din ultimii peste 10 ani, masurile de sustinere a economiilor de ordinul miilor de miliarde de dolari anuntate de guverne si banci centrale contribuind la calmarea pietelor bulversate de pandemia de coronavirus. Indicii bursieri de pe Wall Street au inchis vineri in scadere, dar cu crestere record la nivelul saptamanii, transmite Reuters.

Ilinca Vandici, adevarul nespus despre casnicia cu Andrei: A fost cea mai grea incercare

Crede ca lucrurile care trebuie sa se intample nu au cum sa fie impiedicate, de nimeni si de nimic, ca asa a fost scris. Povestea dintre Ilinca Vandici si Andrei a inceput timid, dar a evoluat rapid. impreuna au depasit multe obstacole. Ce i se reproseaza cel mai des vedetei de la Kanal D, cum se lupta cu pandemia si de ce crede ca soacra ii seamana, aflati dintr-un interviu marca OK!.

Drama coreeana de pe Netflix care a prezis coronavirusul: My Secret, Terrius, a cincea cea mai vizionata productie din Marea Britanie VIDEO

Drama TV coreeana My Secret, Terrius, de pe Netflix, care a prezentat un coronavirus mortal in 2018, a devenit a cincea cea mai urmarita productie pe platforma in Marea Britanie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )