Libnet.ro
UNICEF

20:45

Ar putea fi cea mai mare biblioteca din lume: povestea fascinanta a acestei creatii fantastice

Playtech Playtech,
Ar putea fi cea mai mare biblioteca din lume: povestea fascinanta a acestei creatii fantastice

Fascinatia unor pentru lectura a atins cote fascinante, in contextul in care cineva a decis sa realizeze cea mai mare biblioteca din lume, de dragul cartilor. Un olandez a investit o cantitate semnificativa de timp si efort in materializarea unui proiect neobisnuit, pe un perete. Nu este prima oara cand ai vazut manifestari artistice pe . continuă pe Playtech

AGENTIILE DE PRESA: increderea consumatorilor americani inregistreaza cea mai mare scadere de dupa criza din 2008

Nivelul de incredere in randul consumatorilor americani a inregistrat in martie cea mai mare scadere de dupa criza din 2008, consemneaza ziarul Los Angeles Times, citat de dpa. Evolutia se bazeaza partial pe date dinaintea crizei coronavirusului.

Coronavirus: Cel mai varstnic barbat din lume implineste 112 ani, in auto-izolare

Cel mai varstnic barbat din lume, Bob Weighton, implineste duminica 112 ani, in auto-izolare, scrie BBC News.

Cel mai mare producator de ventilatoare din lume nu poate livra nici macar un singur aparat in Romania

Cel mai mare producator de ventilatoare mecanice din lume sustine ca, din pacate, nu va putea livra ventilatoare pentru Romania. Seful companiei afirma ca, la nivelul la care tarile solicita in prezent ventilatoare noi, productia lor este o misiune imposibila si nici asa nu ar fi de ajuns, scrie Der Spiegel.

Drama coreeana de pe Netflix care a prezis coronavirusul: My Secret, Terrius, a cincea cea mai vizionata productie din Marea Britanie VIDEO

Drama TV coreeana My Secret, Terrius, de pe Netflix, care a prezentat un coronavirus mortal in 2018, a devenit a cincea cea mai urmarita productie pe platforma in Marea Britanie.

CORONAVIRUS. Oficialii de la Bruxelles discuta cu India, cel mai mare producator de medicamente genetice din lume, necesarul de paracetamol al statelor membre ale UE

Comisia Europeana anunta ca va discuta cu India, cel mai mare producator de medicamente genetice din lume, necesarul de paracetamol si alte alte principii active pentru statele membre ale UE. in acest context,.

Vodafone obtine cel mai mare punctaj pentru calitate si performanta

Vodafone Romania a fost certificata drept cea mai performanta retea mobila din Romania, obtinand cel mai mare punctaj total pentru calitatea si performanta retelei mobile, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Bursa americana isi revine puternic; Dow Jones inregistreaza cele mai bune trei zile consecutive din 1931

Indicele Dow Jones Industrial Average a incheiat joi cea mai buna serie de trei zile consecutive din ultimele noua decenii pe masura ce numarul cererilor de somaj inregistrate a fost mai mic decat cele mai pesimiste temeri ale specialistilor iar Congresul a cazut de acord asupra aprobarii unui pachet de stimulare economica fara precedent in valoare de 2. 000 de miliarde de dolari.

Cea mai profitabila afacere in plina criza. Fetele castiga si 12.000 de euro pe luna, veniturile au explodat pe internet

Izolarea la domiciul vine cu beneficiile ei. Desi multi spun ca este o metoda neortodoxa de a castiga bani, acest loc de munca va exista multa vreme de acum incolo. Iar cum totul s-a mutat, in aceste vremuri grele, pe Internet, industria de videochat a cunoscut un real succes, devenind cea mai profitabila afacere in .

Coronavirus: SUA au cele mai multe cazuri raportate din lume

Statele Unite au depasit joi Italia si China si au devenit tara cu cele mai multe cazuri raportate de infectare cu noul coronavirus din lume, anunta AFP citand New York Times.

AGENTIILE DE PRESA: Germania se indreapta spre cea mai severa recesiune de la criza financiara din 2009

Consiliul inteleptilor - cei cinci economisti care sfatuiesc Guvernul de la Berlin - au avertizat luni ca pandemia de coronavirus COVID-19) va provoca Germaniei cea mai severa recesiune de la criza financiara globala din 2009, transmit Reuters si Bloomberg.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )