Libnet.ro
UNICEF

09:45

AGENTIILE DE PRESA: IKEA a inceput sa produca echipamente de protectie pentru angajatii din sectorul medical

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: IKEA a inceput sa produca echipamente de protectie pentru angajatii din sectorul medical

IKEA, cel mai mare brand de mobilier din lume, a anuntat marti ca a inceput sa produca echipamente de protectie, precum sorturi si viziere, pentru angajatii din sectorul medical care lupta impotriva raspandirii noului coronavirus, informeaza Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: Premierul ceh il sfatuieste pe Trump sa faca purtarea mastilor obligatorie, in timp ce Babis insusi este criticat ca nu a asigurat echipamente de protectie pentru cetatenii sai

Premierul ceh Andrej Babis il sfatuieste, duminica, intr-un mesaj pe Twitter, pe presedintele american Donald Trump sa faca obligatorie purtarea mastii pentru a opri raspandirea coronavirusului, relateaza AFP. SUA au in acest moment cele mai multe cazuri de coronavirus, peste 120. 000 din cele peste 670. 000 de la nivel global.

Echipamente de protectie pentru personalul din prima linie de lupta impotriva COVID-19 in Dambovita

In judetul Dambovita au ajuns 1. 380 de combinezoane de protectie si 45 de litri de dezinfectant de nivel inalt a suprafetelor, echipamentelor si instrumentarului medical.

Distributie Oltenia aplica masuri extinse de siguranta si protectie pentru personalul operativ

Distributie Oltenia aplica masuri extinse de siguranta si protectie pentru personalul operativ si implicit pentru consumatorii de energie electrica, in contextul pandemiei de coronavirus, anunta operatorul intr-un comunicat transmis luni Agerpres.

Ministrul Economiei: Antreprenorii care vor sa produca echipamente medicale de protectie pot obtine aviz de la MAPN

Antreprenorii care doresc sa faca produse de protectie medicala, precum masti si combinezoane, vor trebui sa obtina aviz de la institute din cardul Ministerului Apararii Nationale, potrivit unei declaratii a ministrului economiei, Virgil Popescu, iar producatorii de biocide au nevoie de aviz de la Institutul Cantacuzino - procedura care doreste simplificarea demersurilor pe care trebuiau sa le parcurga firmele, pentru toate avizele necesare, subliniaza ministrul.

AGENTIILE DE PRESA: Donald Trump ordona General Motors sa produca ventilatoare medicale pentru pacientii cu COVID-19

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a ordonat vineri General Motors sa produca rapid ventilatoare medicale pentru pacientii bolnavi de COVID-19, la cateva ore dupa ce a criticat dur, GM si Ford Motor, pentru ca nu se implica suficient de rapid, transmite Reuters.

AGENTIILE DE PRESA: Politicieni austrieci, dati in judecata pentru ca ar fi ignorat cuibul coronavirusului din statiunea montana

Toata lumea se intreaba cand si unde a inceput pandemia de coronavirus in Europa. Asemenea focarului din orasul italian Codogno, unul dintre aceste locuri pare sa fi fost statiunea austriaca de schi Ischgl, cunoscuta si ca Ibiza Alpilor , unde sute de persoane sau poate chiar mii s-au infectat in prima jumatate a lunii martie, scrie luni agentia EFE.

Un nou lot de echipamente de protectie a ajuns in Mehedinti

In judetul Mehedinti au ajuns noi materiale de protectie pentru personalul din prima linie. Acestea sunt destinate pompierilor, personalului de la Serviciului de Ambulanta Judetean Mehedinti, de la Directia de Sanatate Publica, precum si cadrelor medicale din Spitalul municipal Orsova si Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Drobeta Turnu Severin.

AGENTIILE DE PRESA: Apple colaboreaza cu Casa Alba pentru o aplicatie si un site referitoare la COVID-19

Apple, Casa Alba si agentiile federale americane colaboreaza pentru crearea unei aplicatii si a unui site care vor oferi informatii de la Centrul pentru Controlul Bolilor referitoare la afectiunea provocata de coronavirus, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )