Libnet.ro
UNICEF

01:05

AGENTIILE DE PRESA: Donald Trump ordona General Motors sa produca ventilatoare medicale pentru pacientii cu COVID-19

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Donald Trump ordona General Motors sa produca ventilatoare medicale pentru pacientii cu COVID-19

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a ordonat vineri General Motors sa produca rapid ventilatoare medicale pentru pacientii bolnavi de COVID-19, la cateva ore dupa ce a criticat dur, GM si Ford Motor, pentru ca nu se implica suficient de rapid, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Donald Trump ordona General Motors sa construiasca ventilatoare medicale pentru pacientii cu COVID-19, conform Legii privind Productia de Aparare

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a ordonat vineri General Motors sa construiasca rapid ventilatoare medicale pentru pacientii bolnavi de COVID-19, la cateva ore dupa ce a criticat dur, GM si Ford Motor, pentru ca nu se implica suficient de rapid, transmite Reuters.

SUA, natiunea cu cele mai multe cazuri de COVID-19: Trump ordona General Motors sa produca ventilatoare mecanice

Presedintele Donald Trump a invocat, vineri, Legea productiei de aparare si a ordonat General Motors sa produca ventilatoare, pentru ca SUA, natiunea cu cele mai multe cazuri de COVID-19, sa faca fata.

Trump, furios la adresa Ford si General Motors: incepeti productia ventilatoarelor

Presedintele american, Donald Trump, a cerut, vineri, intr-un tweet coleric, producatorilor auto For.

Coronavirus: Donald Trump spune ca New York ar putea intra in carantina

Presedintele american Donald Trump a evocat sambata o posibila plasare in carantina a statului New York, dar si a unei parti din New Jersey si Connecticut, in timp ce in SUA coronavirusul se raspandeste rapid, scrie Reuters.

Digisport: Coronavirus |Speriat de situatia din SUA, Donald Trump a facut un gest controversat. Casa Alba neaga tot: Fake news!

Presedintele SUA, Donald Trump, are probleme serioase in gestionarea pandemiei de coronavirus din tara. Ultimele date arata ca SUA a devenit cea mai afectata tara din lume de COVID-19, cu peste 105. 000 de cazuri si 1. 704 decese, pana pe 28 martie.

Donald Trump se opune anularii conventiei Partidului Republican din cauza noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca nu anuleaza Conventia Nationala a Partidului Republican din cauza noului coronavirus, aceasta fiind prevazuta in august, in vederea alegerilor prezidentiale americane din noiemrbie in Statele Unite, relateaza Reuters.

Donald Trump se opune anularii conventiei Partidului Republican

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca nu anuleaza Conventia Nationala a Partidului Republi.

Donald Trump a discutat in detaliu cu Xi Jinping despre pandemia noului coronavirus

Presedintele american Donald Trump a anuntat vineri ca a discutat cu omologul sau chinez Xi Jinping in detaliu despre pandemia noului coronavirus, care a ucis peste 24. 000 de oameni in lume, relateaza Reuters.

Donald Trump afirma ca nu va lasa Boeing sa iasa din afaceri

Presedintele american Donald Trump a declarat marti, ca nu va lasa Boeing sa iasa din afaceri din cauza perturbarilor economice provocate de epidemia de coronavirus.

Donald Trump ar putea decide ca New York sa intre in carantina, ca urmare a raspandirii COVID-19

Presedintele Trump a declarat, sambata dupa-amiaza, ca ia in considerare o punere in aplicare a carantinei pentru New York si New Jersey si a unor parti din Connecticut. Decizia ar putea fi.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3472 seconds )