Libnet.ro
UNICEF

06:15

AGENTIILE DE PRESA: Rusia isi inchide frontierele pentru a preveni agravarea epidemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Rusia isi inchide frontierele pentru a preveni agravarea epidemiei

Rusia isi va inchide granitele incepand cu data de 30 martie, masura menita sa previna intrarea in tara a unor noi persoane infectate cu coronavirus si sa se limiteze astfel amploarea epidemiei, informeaza AFP si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus - Rusia isi inchide total granitele incepand de luni

Rusia isi va inchide total frontierele incepand de luni pentru a lupta contra raspandirii noului coronavirus, au anuntat sambata autoritatile ruse, citate de AFP.

Rusia isi inchide total granitele incepand de luni

Rusia isi va inchide total frontierele incepand de luni pentru a lupta contra raspandirii noului cor.

China isi inchide granitele pentru a preveni un nou val de infectii cu coronavirus

Guvernul chinez a hotarat sa inchida granitele tarii pentru a preveni un nou val de infectii cu coronavirus.

China isi inchide granitele pentru straini!

China a anuntat ca va inchide granitele penstru straini incepand de sambata, ca o recunoastere a fap.

AGENTIILE DE PRESA: Rusia suspenda testele antidoping ale sportivilor sai

Rusia a anuntat ca suspenda testele antidoping ale sportivilor sai pentru cel putin o saptamana in concordanta cu masurile guvernamentale luate pentru combaterea pandemiei de coronavirus, scrie DPA care citeaza TASS.

AGENTIILE DE PRESA: Rusia cere un nou acord intre OPEC si alti producatori de petrol, pentru a opri scaderea preturilor petrolului

Un nou acord de tipul OPEC +, intre statele membre ale organizatiei si producatori de petrol din afara acesteia ar putea fi posibil daca ar participa si alte tari, a declarat Kirill Dmitriev, seful fondului suveran al Rusiei, adaugand ca tarile ar trebui sa coopereze si pentru a atenua recesiunea economica provocata de pandemia de coronavirus. Preturile petrolului au scazut vineri cu circa 5%, transmite Reuters.

AGENTIILE DE PRESA: Franta isi retrage trupele din Irak, din cauza pandemiei noului coronavirus

Franta isi retrage trupele din Irak, unde acestea participa la misiuni de formare, a anuntat Statul Major francez, din cauza pandemiei noului coronavirus, care ii afecteaza una dintre operatiunile externe, relateaza AFP.

AGENTIILE DE PRESA: Suedia isi pastreaza economia in functiune dar va interzice adunarile de 50 de persoane, in lupta Covid-19

Suedia , care a ales o metoda mai blanda decat majotritatea tarilor europene in vederea opririi raspandirii pandemiei covid-19 si si-a pastrat economia in functiune - a interzis vineri adunarile de peste 50 de persoane, dupa ce le-a interzis pe cele de 500, relateaza AFP.

Biofarm isi continua activitatea pentru a putea acoperi solicitarile pacientilor

Biofarm raspunde provocarilor aduse de valul de imbolnaviri cu COVID 19 conform principiilor si valorilor asumate de companie si isi continua activitatea in aceste zile dificile pentru a putea acoperi solicitarile pacientilor, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )