Libnet.ro
UNICEF

11:46

AGENTIILE DE PRESA: Supermarketurile din Italia ofera o reducere de pret de 10% persoanelor defavorizate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
AGENTIILE DE PRESA: Supermarketurile din Italia ofera o reducere de pret de 10% persoanelor defavorizate

Mai multe lanturi de supermarketuri din Italia au decis sa ofere o reducere de preturi de 10% persoanelor defavorizate, a caror situatie a devenit si mai complicata de pandemia de coronavirus, transmite AFP. continuă pe Ziarul Bursa

AGENTIILE DE PRESA: Supermarketurile din Marea Britanie au avut vanzari record in luna martie din cauza Covid-19

Vanzarile inregistrate in magazinele de produse alimentare din Marea Britanie au atins un record istoric de 10,8 miliarde lire sterline 13,3 miliarde dolari) in luna martie, pe masura ce britanicii s-au grabit sa isi faca stocuri de produse inainte de intrarea in vigoare a masurilor de izolare destinate combaterii coronavirusului, informeaza Reuters.

AGENTIILE DE PRESA: Elevii din China sunt obligati sa poarte masti

Elevii din China sunt obligati sa poarte masti in clase, informeaza marti Xinhua in contextul in care scolile incep sa se redeschida dupa restrictiile impuse pentru combaterea epidemiei de COVID-19.

AGENTIILE DE PRESA: Politia din Irlanda aplica masurile stricte decise de guvern pentru combaterea epidemiei

Politia din Irlanda a inceput sambata o operatiune de aplicare a unor masuri stricte impotriva epidemiei de COVID-19, relateaza dpa.

Coronavirus in Romania: 12 persoane care s-au intors din Italia si se aflau in carantina la Techirghiol au fost testate pozitiv

12 romani care au fost repatriati din Italia si carantinati la Sanatoriul Balnear din Techirghiol au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Oamenii au fost transportati la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

380 de romani din Italia au ajuns la Constanta, insa nu vor mai sta in carantina pe litoral

Un numar de 380 de romani repatriati din Italia si imbarcati in doua avioane au aterizat vineri seara pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta.

Romanca insarcinata din Italia, apel in lacrimi pe Facebook: Nu mai am bani, am ajuns in strada

O romanca de 28 de ani, aflata in Italia, in apropiere de Milano, face un apel disperat la autoritati sa o ajute sa se intoarca la familia ei din Romania.

Numarul infectiilor cu coronavirus din Italia a scazut. Bilantul epidemic a ajuns la aproape 11.600 de morti

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 11. 591 de morti in Italia.

Germania primeste si trateaza pacienti cu coronavirus din Franta si din Italia

Pacienti cu coronvirus din Franta si din Italia sunt transferati in Germania, unde sunt tratati la b.

Surpriza pentru un sofer roman de TIR care dormea in cabina, intr-o parcare din Italia

Un sofer roman de TIR, care dormea in cabina, intr-o parcare din zona orasului Cremona Italia), a avut parte de o surpriza, noaptea trecuta, din partea unui coleg care si-a amintit ca e ziua de nastere a prietenului sau.

CORONAVIRUS |Posibila explicatie pentru numarul mare de morti din Italia si Spania: Sa aduci batranii sa moara la spital e inuman

Noi detalii ies la iveala despre cauzaele care au condus la numarul mare de morti raportat in Italia si in Spania, pe fondul extinderii pandemiei de coronavirus. Potrivit unor experti olandezi, consultati de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )