Libnet.ro
UNICEF

09:15

380 de romani din Italia au ajuns la Constanta, insa nu vor mai sta in carantina pe litoral

Antena3 Antena3,
380 de romani din Italia au ajuns la Constanta, insa nu vor mai sta in carantina pe litoral

Un numar de 380 de romani repatriati din Italia si imbarcati in doua avioane au aterizat vineri seara pe aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta. continuă pe Antena3

Autoritatile au repatriat 365 de romani din Italia, care lucrau sezonier si nu erau rezidenti

Un numar de 365 de cetateni romani, care lucreaza sezonier si nu sunt rezidenti peste hotare, au fost adusi in tara, vineri, in continuarea demersurilor facute de Ministerul Afacerilor Externe si.

12 romani din Italia, bagati in carantina in Constanta, infectati cu coronavirus

Un numar de 12 romani care au fost repatriati din Italia si carantinati la Sanatoriul Balnear din Techirghiol au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus si transportati la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

Constanta: Romanii repatriati din Italia pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu vor fi transportati catre judetele de domiciliu si nu mai raman pe litoral

Prefectul judetului Constanta, George Niculescu, a anuntat, vineri seara, ca romanii adusi din Italia pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu nu vor mai fi tinuti in carantina in unitati de pe litoral, ci vor fi transportati in judetele de domiciliu.

12 romani intorsi din Italia, aflati in carantina la Sanatoriul Techirghiol, confirmati cu coronavirus

La Sanatoriul Balnear din Techirghiol se afla in acest moment, in carantina, aproximativ 380 de romani repatriati din Italia.

Romani din Italia, adusi in carantina la Tulcea. Acum au fost ei. Maine poti fi tu

Autocarele cu romani veniti din Italia au ajuns la Tulcea, unde au intrat in carantina. Pandemia i-a prins in Peninsula pe toti, indiferent de motivul pentru care se aflau acolo.

Coronavirus in Romania: 12 persoane care s-au intors din Italia si se aflau in carantina la Techirghiol au fost testate pozitiv

12 romani care au fost repatriati din Italia si carantinati la Sanatoriul Balnear din Techirghiol au fost depistati pozitiv cu noul coronavirus. Oamenii au fost transportati la Spitalul de Boli Infectioase din Constanta.

Alti 3 romani din strainatate au murit din cauza coronavirusului. Bilantul deceselor - 11

Alti 3 romani din strainatate, mai exact din Italia, Franta si Marea Britanie, au murit din cazuza coronavirusului, astfel ca bilantul deceselor de la inceputul epidemiei ajunge la 11, conform datelor transmise joi de Grupul de Comunicare Strategica.

Soacra Elenei Udrea, mesaj din Italia. Ce le-a transmis femeia celor din tara

Soacra Elenei Udrea are un mesaj emotionant pentru toti romanii, in timp ce se afla in cea mai afectata zona din lume de coronavirus, nordul Italiei. Femeia transmite tuturor sa ramana in case, pentru ca virusul se misca odata cu omul. insa ramane o persoana optimista si crede ca vom trece curand peste aceasta criza .

Peste 50 de romani din strainatate, depistati cu coronavirus

Peste 50 de romani din strainatate au fost confirmati cu coronavirus, cei mai multi dintre ei fiind in Italia, cel mai afectat stat din Europa.

Cum arata declaratia pe proprie raspundere din Italia, actualizata de autoritati pe 26 martie. Ce are modificat fata de modelul din Romania

Autoritatile sunt complet depasite de coronacriza si in alte tari. Dovada este frecventa cu care se schimba Declaratie pe Propria Raspundere si aici, nu numai la noi. in Italia, nu trecusera trei zile de la ultimul model de Declaratie, ca acum Politia italiana anunta un altul. Subiect de ironii Aceasta declaratie a fost si la .

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2413 seconds )